Milyen egy átlagos napotok? (elsősorban 10-15 évesek válaszát várom)
Nekem általában jó csak,ha írunk valamiből és nem sikerül,akkor kivagyok.Suliban barátnőimmel vagyok,miután ebédeltem megírom a leckét,tanulok és utána zenét hallgatok.Csak tegnapelőtt az egyik osztálytársam leégetett.:S
13/L
5:20 kelek, készülődök kicsit gépezek.
6:15 elindulok a villamoshoz
villamos-metró-busz
suli olyan 3:30ig átlagban
4:50 környékén itthon vagyok
bekapok valamit és tanulok olyan 5:50ig
többi megváltózó
6kor felkelek, amiből általában negyed 7 lesz, elkészülök, ha jut időm akkor a hajamat és megcsinálom, meg egy minimális smink, bár az utóbbi nagyon ritka mivel reggelente alig látok :D
6:47 körül elindulok a buszmegállóba, köszönök a boltos srácnak
aztán várom a buszt.. kb 6:57-re ideér, felszállok, megyek két megállót, és átszállok a 4-es trolira a barátnőmmel, negyed 8-ra felér a troli a városba, ott meg várunk egy másik buszt ami elvisz a suliig, beérünk úgy 8:40-re
minden nap 6 órám van, kivéve hétfő (akkor 9), kb 14:30 és 3 óra között érek haza
eszek, ha nincs kaja főzök, utána pihenek, alszok, tanulok, este tv-t nézek, és jó későn lefekszek aludni (: 17/L
7-kor felkelek,felöltözöm,megmosakodom stb.
7:45-kor elindulok,kb 8-ra beérek a suliba
8:20- kb 14:00/14:30 suli
15:00-hazaérek,ebédelek
17:30-ig tanulok
utána gépezem,tv-t nézek,olvasok majd lefekszem aludni :)
15/L
6:00-6:20 között felkelek, felöltözök, megcsinálom a hajam elkészítem a zöldséget a suliba utána olvasok vagy gépezek egy kicsit, negyed 8 körül indulok suliba, három, fél négy körül hazaérek és 6ra megyek vissza edzésere kivéve szerdán mert akkor 8kor érek haza, közben ha van időm gépezek olvasok átmegyek barátnőmhöz vagy órákon át telefonálok :)
14/l
Feelkelek 6-kor, készülődök a tesómmal... 7.07-kor megünk a busszal, suli, hazamenés,zabálás,kutyázás,macskázás,gépezés és chatszexelés...
14/L
Bocs a helyesírási hibákért, csak siettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!