Hány centiméter az átlagos magsság 11,5 évesen?
kb. 148, 150 cm vagyok. a súllyom 35-40 kiló között mozog. Apa 183 cm
anya 163cm
a tornasorban a 4. legkisebb vagyok. A nálam kisebbek fele fiatalabb egy évvel. a legmagasabb osztály társam kb. 160 cm körűl van mondjuk az apja colos meg az aanyja, meg a csaj is az. (amikor ünnepség van a tömegből látszik az apja feje, olyan magas :P)
Én pont annyi vagyok mint te,(októberben 12)És 151 cm vagyok
11L
ez tiszta hülyeség hogy az átlagmagasság 13,5 évesen 159cm :S 168 vagyok... :D
amúgy szerintem pont jó a magasságos 11 évesen, nem kell ennél több!
13:29-nek: Te funkcionális analfabéta vagy. Azt írták, 159 az ÁTLAG, de attól te még simán lehetsz magasabb... nem mellesleg 170 cm van feltűntetve 'felső határ' címszó alatt, szóval még így is beleesel az egészségesen fejlődő gyerekek kategóriájába.
18:10-nek: A táblázat szerint te is normális vagy, de most vonatkoztassunk el ettől. Izomzattól és csontozattól is függ a dolog, úgyhogy ha sportolsz és/vagy eleve nehezek a csontjaid, tök normálisnak számít a súlyod. De ne aggódj, mert akkor sincs gebasz, ha nem felelsz meg ezeknek a kritériumoknak, ergo ebben az esetben sem vészes a fölösleged.
Kérdezőnek: Ha a linkre alapozunk - ami nagyjából fedi a valóságot -, tök átlagos a magasságod, de ezzel nincs baj, még simán nőhetsz.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!