Hány centiméter az átlagos magsság 11,5 évesen?
én? 150 :) de szeptemberben leszek 12...és elég érdekes, hogy ugyanazon napon születtem apával és apa 8.-os korár kb. a legmagasabb lett. xD
Egyébként az ujjaim formájából ezt mondták amikor lementünk egy orvoshoz (nem tom milyen) azért, hogy megnézze a lábam mert egy kicsit csámpás vagyok. És nekem baromira hosszú lábujjaim vannak, a második még egy picit hosszabb is az elsőnél (bügykösek vagy mi :/)és azt mondta, hogy magas vagyok koromhoz képest és, hogy magas leszek. ;)Hát elég furcsa akkor voltam úgy 10 éves, 11 tavaj ilyenkor lehetett 145 cm-mel kb...
Én 11 évesen 148 cm voltam. :D
14/L [most 165]
Komolyan mondom, egyikőtök hülyébb, mint a másik. 21:40, MINDIG VAN ÁTLAG, még akkor is, ha te nem tartozol bele. Ne magadból indulj már ki. Attól, hogy te egy átlagos felnőtt férfi magasságával rendelkezel, még nem lesz ez a normális/átlagos. Igen, valóban változó a dolog, de könyörgöm, átlag mindig van... a 0-nak és az 1000000-nak is van egy átlaga (500000, a gyengébbek kedvéért), pedig elég messze van egymástól a két szám.
Amúgy nem furcsa, amit mondasz, kérdező, mert nem mindenki a korával egyenes arányban nő, valaki hirtelen nyúlik 20 centit. Ergo simán lehetsz még magas te is.
20:59 voltam.
hát szerintem pont jó vagy,sőt lehet,h egy kicsit magas is:D
én 14 éves létemre csak 156 cm vagyok sajnos:(
Én 168 vagyok, igaz a legnagyobb. :D Szerintem Te pont jó vagy. ^^ Barátnőim is 150 körül állnak, és teljesen átlagosak. Néhányan még idősebbek is nálam, úgyhogy... :D
12L
én gondolom tudok válaszolni:)
én 172.175cm vagyok és 70kg és 46 láb?
11/F amúgy szerintem egy kicsit alacsony vagy ha 148 cm vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!