A magyar lányok többsége (DE elsősorban szép csajok) miért utasítják el az átlagos kinézetű, nem gazdag pasikat (ha személyiségre normálisak)? Elsősorban miért a GAZDAG, ÉS JÓKÉPŰ pasik kapnak esélyt? Belső értékek valóban értéktelenek már?
RENGETEG ROSSZ,SZEMÉLYES TAPASZTALATOM VAN AZ ISMERKEDÉSBEN,25 ÉVES VAGYOK!
Azért gondolom/kérdezem ezeket a dolgokat,mert sztem a nők nagyon felszínesek,hazugok!
Ha elutasít,pl: nem tetszel,van barátom,távol élsz,kor külömbség némely csajnál lehet igaz,ezt gondolja,de nagy többség,kb 90%,fél beismerni valódi okot: hogy felszínes,külső és pénz a belépő hozzá,és csak aztán érdekli személyiség......90% honnét jött,a több száz külömböző korú lánytól,akiket probáltam megismserni,de! biztos véletlen egybeesés a sok negatív élmény!
Tejóég a nők felszínesek és hazugok ?
Hogyha ezt megnézzük fordítva akkor teis előbb mennél oda egy nagymellű és szép arcú lányhoz mint hogy egy kis mellű pattanásoshoz.
Persze van olyan nő aki a pénzre megy , de van olyan férfi is. Az meg hogy jóképű meg gazdag is valaki honnan tudod hogy nem kedves,jófej stb.
Szerintem el kéne gondolkodnod hogy lehet veled van a baj.
Hiszen teis írtad hogy álltításod szerint több száz lány utasított el.
Kérdező, nem vetted az adást! Nem utólag fogom rá a delikvensre a depi-t, hanem megismertem (igen, igen eljutunk oda), és megláttam, hogy olyan, és csak húz lefelá!
Na jó azt nem fogalmaztam meg helyesen, hogy nem csak ránézek, és ha nem a férfiideálom, akkor rögtön elküldöm, de hidd el, van amit azonnal érezni lehet (nem, nem csak a külsőből!!!).
Férfiként válaszoltam neked, de te reménytelen vagy.
2# voltam.
Kérdező, először is magyarázd el nekem azt, hogy ki számít neked jóképűnek és gazdagnak? És honnan lehet első ránézésre tudni, hogy valaki gazdag -e?
Elmondom neked az én verziómat, noha tudom, hogy semmit sem fog érni.
Én első benyomás alapján ítélek és nem állok szóba akárkivel. Aki nekem nem szimpatikus, azt elkerülöm és ezt, hogy szimpatikus -e, vagy sem, már akkor észreveszem, ha még nem is beszéltem vele semmit. Az arcotokra minden kiül. És mily meglepő, az első benyomásaim mindig helyesek. Nekem tök mindegy, hogy milyen magas az illető, vagy milyen gazdag (képzeld, nem látok bele a pénztárcájába miután azt mondja, hogy szia), nekem az a fontos, hogy lássak a szemében valamit! Hogy ne legyen üres, ne legyen egy árnyék, legyen okos, vegye a lapot a poénokra és tudjon velem bánni, mint nővel. Ennyi. Ahány pasim volt, annyira különbözőek voltak külsőre.
Ezt a hihetetlen nagy általánosítást kikérem minden nőtársam nevében!
Az, aki azt mondja, nem számít a külső az picit sántít, hisz azt látod meg először,DE a belső sokkal fontosabb. De ezt látom nem sikerült neked még felfognod, pedig már kaptál egy pár fejmosós választ.
Nők/lányok is ócsárolhatnák a férfiakat, hogy a pasik csak a "kiteszem mindenem és 6 kg vakolattal megyek az utcára plázamacskák" után mennek, de ez nem mindig igaz!
Vannak normális nők és normális férfiak is! Csak egymásra kell találniuk.:) Hidd el VANNAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!