Csajok! Mit gondoltok egy ilyen pasiról? Részletek lent.
Figyelt kérdés
16 éves, 182 cm magas, sportos testalkaltú (60-65 kg), karatézik, gitározik (rock zenét játszik), az öltözködése mint egy rockeré (rövid barna haj, nem hosszú, szakadt farmer, fekete bőrkabát,), ápolt külsejű, és használ illatszereket, nem dohanyzik.
Véleményeket kérnék
2013. dec. 23. 22:38
11/20 A kérdező kommentje:
Nem érdekel mit gondolsz a haveromról, de kíméljétek meg a leépítő kritikáktól legyszives
2013. dec. 23. 23:17
12/20 hunbula válasza:
Tényleg kevés a 65 kg a 182 centihez, de hát kis fiatal még, majd izmosodik. Egyébként jól hangzik, ha még a modora is jó hozzá egész tuti :) Én pl imádom a karatét is meg a rockot is, kár, hogy liliomtiprás volna :D
22/L
13/20 anonim válasza:
Nekem a leírás alapján nagyon bejön :) 15/L
14/20 A kérdező kommentje:
Örömmel hallom, a haverom remélem most kicsit magabiztosabb lesz, kösz a + válaszokat! Boldog karácsonyt!
2013. dec. 24. 22:08
15/20 Nayal válasza:
Úristen ne gondold már, hogy ezt bárki beveszi :D Méghogy a haverod, rólad van szó! Ez annyira gyerekes. Komolyan mintha valami meséből jöttél volna. Szánalmas :D A külsődre alapozol aha. Érett vagy. Na legyél magabiztos!
16/20 anonim válasza:
Az a gáz, hogy még egy névtelen oldalon is a "haverod" ...
17/20 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, a kérdésre kérnék választ (am ha én lennék ien mint amit a leirásban leírtam, akkor E/1-ben kérdeztem volna).
2013. dec. 26. 09:33
19/20 A kérdező kommentje:
Nem könnyebb, csak havernak akarok segiteni...nah mindegy
2013. dec. 26. 11:02
20/20 anonim válasza:
18#: Nem lehet könnyebb, mert ha 60-65 kg-nál könnyebb, akkor már meghalnaXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!