Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, van még remény?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, van még remény? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Karácsony előtt társkeresőben megismerkedtem egy nővel, elég sok közös pontunk volt, találkoztunk, úgy láttam, hogy a kémia is működött. Második randin néhány nap múlva moziban voltunk, ott még forróbb lett a dolog, egy kis smárolás,puszik meg ölelések is voltak a végén. Viszont elég egyoldalúnak láttam, mindig mindent én kezdeményeztem. Aztán volt egy telefonbeszélgetésünk, amikor nagyon nem éreztem magam a bőrömben, nagyon zavarba jöttem valamitől. A nő amúgy is kiszúrta, hogy elég nyugtalan lelkem van és türelmetlen is vagyok. Váltottunk még egy emailt meg néhány esemest, aztán három napig nem jelentkeztem, hogy ne tűnjek túl tolakodónak. Tegnap nem értem el telefonon, ma reggel küldtem emailt, egyelőre nincs válasz. Mit gondoltok, van még remény? Kegyetlenül kinoz a bizonytalanság. Hány napig kéne még várnom, amig esetleg újra megpróbálom a telefont, vagy amikor már világos lesz, hogy a nő ejtett? Előre is kösz. Már nem vagyunk tinik.:)
2013. jan. 8. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondolom nem esett jól neki, hogy 3 napig nem jelentkeztél aztán most bosszút áll:) Van még remény szerintem.
2013. jan. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!