Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknál az okozza az önbizalomhiányt, hogy semelyik fiú szeme se akad meg rajtuk. Nálam pont fordítva. Részletek lent! Mit gondoltok?
igen, volt egy másfél éves, aminek lassan kb egy éve lett vége.
aki most törölt, az 18 éves.
aki talált más lányt, 21 éves.
akivel meg nyáron volt valami, az 26.
én 18 éves vagyok
Na. Akkor vegyük egyesével.
A 26 evessel volt csók, illetve tipi-tapi ruhán keresztül csók közben. Utána hazajöttem a nyaralásból és szépen elhalt facen a távolság.
Az, aki talált magának új csajt és 21 eves, azzal csók meg ilyesmi nem volt, de például egyik randin kaptam tőle rózsát, meg mindig mondogatta, hogy hianyoztam neki. Meg az egyik éjjel, mikor facen beszeltunk, akkor mondta h nézzek ki az ablakon és ott állt! Meg nagyon talizni is akart, írta h hiányzom neki.. Szóval ez is elég közel volt egy kapcsolathoz. Itt csak ölelés illetve puszi volt.
A harmadik, aki 18 eves, es aki most letörölt az egy ismerősöm ismerőse és mar fel éve facen beszélünk, de nagyon szimpatikus volt a srác. Itt csak nagyon erős utalgatasok voltak, például mikor még csak barátok voltunk, akkor meséltem is arrol a 26 évesről, és akkor az írásából láttam h féltékeny, így inkabb hagytam. De mar előtte is tett utalásokat arra, hogy bejövök neki. Meg most ezen a heten hulyultunk, mert mondta h stréber vagyok, en erre szám viccből megsertodtem. Es akkor erre írta, hogy "tudod, hogy szeretlek". En viccesen visszairtam, hogy "tudom". És erre ő: "jobban örültem volna neki, ha azt írod, hogy te is". Meg sokszor beszelgettunk természetesen komoly témákról, rengeteg utalást tett arra, hogy bejövök neki, és többe kevésbé viszonoztam is. Még tegnap is olyan jol elbeszélgettünk, és ma látom h letiltott. Megkerdeztem h mi a baj. Elolvasta, nem irt. Írtam neki még egyszer, hogy nem kötelező válaszolnia, csak annyit el szeretnek mondani, hogyha valaki rólam valami rosszat mondott, vagy keverte a szart, akkor tudja h én mindig egyenes és őszinte voltam vele. (A ő baráti körében elég gyakori az ilyen keverés kavaras, es gondoltam h valaki jol bezáztatott engem nála h hazug vagyok vagy vmi ilyesmi). Most szeptemberben jött volna el a varosomba talizni, amit szinten ő kezdeményezett, nem is egyszer! Es mindig írta h nem felejtette am el, csak közben dolgoznia is kellett, de szeptemberben mindenképp jon. 200 km van köztünk, ezt lett volna az elso tali. És akkor most letorolt. Röviden ennyi. Bocsi a rövidítésert es az ekezetek hiányaert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!