Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknál az okozza az önbizalomhiányt, hogy semelyik fiú szeme se akad meg rajtuk. Nálam pont fordítva. Részletek lent! Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Szóval, másoknál az a probléma, hogy általában nincs is udvarlójuk, és emiatt önbizalmuk sincs, mondván, hogy biztos csúnyák, azért nem keresik őket a fiúk. Nálam pont fordítva, számos komolyabb és kevésbé komoly "bimbódzó" kapcsolatom volt már, nyáron 3-4 is, ami komolyabb volt, de ebből már mindegyik eltűnt, és ez nekem eléggé fáj. Kezdem úgy érezni, hogy velem van valami probléma. Pórbálok az emberekkel mindig minden esetben őszinte lenni, kedves és unalmasnak se tartom magam, humorérzékemmel sincs gond. Nem vagyok az megközelíthetetlen valaki, de azért mégis tartom magam ahhoz, hogy nő vagyok és ne borulok csak úgy a férfiak nyakába. A szex se tabu nálam, ezekkel az "udvarlóimmal" is hülyültünk 18+-as viccekkel, beszólásokkal. És mégis valahogy egy idő után eltűnik mindenki.. az utolsó fiú, akivel nyáron volt valami, az most törölt ki teljesen váratlanul faceről, pedig tegnap még egész jól elbeszélgettünk. Írtam neki, hogy mi a baj, elolvasta, de nem válaszolt. :/ Az ez előtti "kapcsolatom"-ban a fiú talált magának egy másik lányt, és elég aljasan tette ezt, mert nem is szólt, én meg tovább jópofiztam neki abban a tudatban élve, hogy akkor köztünk alakulgat valami. Aztán persze egy idő után leesett a dolog, és megkérdeztem, hogy mi a baj. És mondta, hogy talált mást. Az az előttivel meg nyaralás alatt ismerkedtem meg, de ő túl messze lakik, így facen teljesen elhalt a kapcsolatunk. Röviden ezek a történeteim.. Kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj. Mind három esetben a fiú kezdeményezett, szóval nem is mondható az, hogy én másztam rájuk, azért untak meg. És ez olyan rossz érzés, mert igen, sokan bepróbálkoznak, akad köztük komolyabb is, de 1-3 hónap alatt valahogy véget ér az egész, egyszer hirtelen, egyszer meg csak egyszerűen arra vagyok figyelmes, hogy már 2 hete egy szót se beszéltünk. És ez jobban el tudja venni az önbizalmamat, mintha egyáltalán nem is keresnének, mert most olyan érzésem van, mintha a BELSŐMMEL lenne gond... pedig én tényleg magamat egy nagyon egyenes embernek tartom.. de hát, ez van.. L Köszönöm annak, aki végigolvasta. Nektek erről mi a véleményetek? Mi lehet a gond?2013. szept. 23. 19:58
11/12 A kérdező kommentje:
volt ,mikor igen, volt mikor 1-2 szóban, volt mikor ők írtak nekem ennyit
2013. szept. 23. 21:04
12/12 anonim válasza:
hát akkor nem tudom.. barátok, barátnők nem mondták még, hogy esetleg hosszabb távon valami gond lenne a személyiségeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!