Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre eléggé fiús az arcom, miért, miért pont én sikerültem így?!
Olyan az arcom, mint a mai tipikus uniszex modelleknek, persze nem vagyok modellalkat, nem ez a lényege a dolognak.
Szóval semmi finom báj, semmi nőiesség, karakteres az arcom, nagyon szögletes az arcom, az egyetlen szép, amit szeretek, azok a nagy szemeim. :) A szám is vastag kicsit, de valahogy az egész nem illik össze együtt, külön-külön, meg leírás alapján lehet szépnek tűnhet, de nem...
Hogyan lehetnék nőiesebb? Így senkinek nem kellek.
Tippeket várok, mitől lehet nőiesíteni, finomítani az arcon.
Nem véleményeket a külsőmről, ronda vagyok, kész, elfogadom.
"Nem véleményeket a külsőmről, ronda vagyok, kész, elfogadom."
aha, rendben, persze
Az arcodon nem tudsz változtatni. Ami megoldás lehet az egy új frizura...biztos van olyan ami jól állna neked. Vannak pl. rövid hajú lányok, akik kicsit fiúsak, de valamiért mégis szexisek. Kérd egy fodrász segítségét.
Egyébként küldhetnél képet ha akarsz, szívesen megnézem, hátha tudok többet mondani.
Frizura, smink, ruha és egy jó nagy adag önbizalom, mert minden látszik a kisugárzáson.
Ha eleve, nem tartod magad szépnek, nem is törekszel annyira rá, mint aki annak tartja magát, hogy ezt a szintet fenn tartsa.. Tehát görbén fogsz járni, lóg a fejed, és hidd el még egy model alkattól is iszonyat látvány.
FŐ A KISUGÁRZÁS!! -> SZÉP VAGY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!