Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyeim, mire fel a nagy...

Hölgyeim, mire fel a nagy siránkozás, hogy nincsenek normális férfiak? (tisztelet a nem nyavalygós, humorral megáldott, ritka kivételnek! Mielőtt nekem esnétek. )

Figyelt kérdés

Elvesztettem egy fogadást. Nem hittem el ugyanis, hogy normális külsővel, egyedi adatlappal, és udvarias, humoros közeledéssel ne lenne nyerő egy pasi. Az volt a történet, hogy fogadtam egy kollégámmal, hogy egy adott társkeresőn, egy óra alatt sikerül értékelhető eredményt (=felkeltem az érdeklődést)felmutatnom, férfinek álcázva magam. Három próbálkozásom volt, három különböző karaktert "hoztam létre", és a nevükben ismerkedést kezdeményeztem kizárólag online regisztráltakkal. Minden megszólítás után 1 óra "türelmi időt" adtam a reménybeli válaszokra.

Először 35 éves, egyéni vállalkozó voltam, magas fizetéssel, átlagosnál helyesebb külsővel. Egyetlen lány írt vissza, de mikor egy válasszal 15 percet váratott, elköszöntem, ő pedig besértődve erre nem reagált már. A többi 4 nőnemű elolvasta az üzenetet, és mintha mi sem történt volna, nem feleltek. Lehet, hogy láthatatlan betűkkel írtam:-)...Másodjára 27 éves, jóképű informatikus voltam, itt is csak egy lány válaszolt, de ő is eljátszotta a 20 perces szünetet. Mikor elköszöntem, hogy semmi gond, de illett volna közölni, ha nem ér rá, akkor hirtelen mégis ráért írni ennyit:"bocsi, főztem, és különben sem ismerjük egymást". (?????????)

Harmadik kitalált karakterem egy átlagos külsejű, kedves középvezető volt, átlagos fizetéssel. 5 megszólítottból egy sem reagált, annak ellenére, hogy szintén elolvasták a kezdő üzenetet. Annyit sem, hogy kabbe:-)

Tanulság: tisztelet+udvariasságot úgy várjunk el a másiktól, ha mi magunk képesek vagyunk ezt a minimumot megadni. Nemtől függetlenül pofátlan dolog kiírni, hogy "elvárásaim:humor, őszinteség, udvariasság", mert hitelét vesztett közhelynek hat. Sokkal tisztább, és emiatt még akár szimpatikusabb is lenne, hogy "fotómodellek, fogpasztareklámok, pózoló majmok előnyben".

Annak ellenére, hogy a megszólított hölgyek egyike sem rendelkezett átlag feletti külsővel, de a reakciókat tekintve inkább átlag alatti belsővel...

Uraim, utálom, hogy ezt kell leírni, de nem cserélnék Veletek. Hagyjátok a társkeresőket, és menjetek úszni egyet. Szaunában több esély lesz az ismerkedésre. Szerintem.

34/N

2013. dec. 18. 15:10
1 2 3 4
 31/40 DrBori András ***** válasza:

Miaszösz, nem is tudtam, hogy a kettő kombinálható :D

Egyébként nagyon sokan ku.rváznak, ők tkp. elengedték ezt a normális párkapcsolat című történetet.

2013. dec. 18. 17:16
 32/40 anonim válasza:
Simán lehet, csak el kell felejteni a valós ént, fel kell venni egy netes személyiséget és ingyen lesz a dugás, tudni kell ki az aki ezért van az oldalon. Nem a fizetőst kell keresni, vannak klasszikusan dugásért fentlevő nők is, mégha elsőre nem is ezt mondják.
2013. dec. 18. 17:20
 33/40 anonim ***** válasza:

Én csak egyszer társkeresőztem, de a 20. támogatnálak üzenet után töröltem magam. Unalmas.

Viszont érdekes, hogy nem társkeresőn, de a neten mennyivel másabbak a pasik. Nem kimondottan erre a célra létrehozott oldalon találkoztam a párommal.

2013. dec. 18. 17:36
 34/40 anonim ***** válasza:
22%

ERT TI A RIBIKET HAJTJÁTOK AZTAN RAJTUNK VERITEK LE A BÁNATOtOKAT B+!!:D

Nem vicc.

2013. dec. 18. 19:39
 35/40 anonim ***** válasza:
Utolsó.Kár volt általánosítani.A kérdező se tette!
2013. dec. 18. 19:42
 36/40 anonim válasza:

Az internetes társkerit nem javaslom.

Nem akarok általánosítani,de az esetek többségében igaz amit írtál,hiába állítanák a netes szerelmi pszihológusok,hogy nincs igazam.Sok férfival találkoztam,és mindegyik olyan karakter volt,akit spontán nem vonzanék be magamnak.Tinédzser és fiatal(17-19 éves) korom óta nem is találkoztam ilyen típusokkal személyesen.Ha mégis,akkor akkor az első alkalommal taszított.

Mindegyiknek volt vagy dixere,vagy alűrje,amit sumákolni próbált.Például:38 éves volt,és 10 éve nem volt párja.Aki volt utoljára,azt is megütötte.Mindig olyan nőket szedett fel direkt az interneten aki legalább 400km-re lakott tőle,de olyan is volt neki aki határon túli.

A másik verzió:nagyon egoista,nárcisztikus,parancsolgatós,erőszakos mama kedvence ,aki arra panaszkodott,hogy őt minden nő otthagyja,meg nem tolerálja a munkabeosztását.Édesanyja ,és az egész család egy dirigálós,ordibálós,okoskodós típus volt,és mindenkit elmartak.Nekem azóta lett még egy családom.Ő még mindig egyedülálló.Aki ilyen karakter,az mindenkivel próbál olyan lenni amilyen.Több ilyennel taliztam.

Harmadik verzió:megakart vásárolni.Első randira bevásárolt nekem is,és a kislányomnak/elvitt étterembe.Mikor közöltem velük,hogy több talit nem szeretnék,akkor pocskondiázott.

A végén összejöttem egy nagyon intelligens ,és jólelkű férfival,akit ismertem,már két éve.Őt buszon ismertem meg.

2013. dec. 19. 08:29
 37/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a sok hozzászólást, akit értékeltem, annak csak zöld kezet adtam.

Igyekszem felnőni, valaki írta, hogy tegyem meg, erről mindig az jut eszembe, amit Scherer Péter mondott egy filmben a köv.kérdésre: -Te miért nem próbálsz meg együtt rezegni az Univerzummal?

-Én próbálok, csak qurva nehéz.

Visszatérve az egy óra türelmi időre: mivel csak és kizárólag a csetes alkalmazást használtam, aki online, az rögtön látja a beérkezett üzenetet, akinek be van állítva az pluszban hangjelzést is hall, villog pirosan, szóval amit akarsz, mindenhogy figyelmeztet. Ha valaki olyan népszerű, hogy rengetegen kezdeményeznek vele csevegést, vagy épp belemerült valakivel a beszélgetésbe, az simán megteheti, hogy ügyesen, okosan átállítja az online állapotát nem elérhetőre, ami elég egyértelmű jelzés, hogy hagyják békén, valami miatt nem tudja fogadni az üzenetet. Szerintem.

És akkor még egyszer és utoljára:

TUDOM, hogy ez egy pillanatfelvétel, nem ad általános érvényű képet a netes társkeresésről.

TISZTELET a kivételeknek, akik, mint tudjuk mindkét nemnél léteznek.

TUDOM, hogy a társkeresés nem egy órás elfoglaltság, fent leírtak egy fogadás nyomán keletkezett benyomások alapján lettek rögzítve.

NEM szerettem volna senkit mély érzéseiben megbántani, pusztán a szólásszabadság jegyében próbáltam közreadni egy érdekes megfigyelést.(akinek nem érdekes, az ne olvassa, vagy ne reagáljon)

Azt hiszem törekedtem olyan megfogalmazásra, hogy lehetőség szerint ne általánosítsak, már a kérdés feltevésénél is odaírtam zárójelbe, lassan ismét kérdezhetném, hogy mi a tarka barka boci f....üle kell még?

Amennyiben valaki számára mégis sértően formáltam volna a szavakat, úgy ezúton is elnézést kérek.

Aki nem tartozik a fogadás alatt megfigyelt, udvariatlan többséghez, az örüljön neki, és húzza ki magát, vállon van veregetve.

További kérdés, érdemi gondolat esetén bátran élj a kommentelés nagyszerű lehetőségével. Továbbra is jó mulatást mindenkinek a gyakorin!

2013. dec. 19. 09:16
 38/40 anonim ***** válasza:
32%
Én azt szűrtem le az eddigi kommentekből, hogy mindenki a társkeresőt okolja. Holott nem látjátok a fától az erdőt. Nem a társkeresővel, mint szolgáltatással van a gond, hanem sok ember fejében. A kérdés a nőkre van kihegyezve, ezért azt gondolom sok nőnek változtatnia kéne fejben a hozzáállásában, és nem minden új embert beszorítani sztereotípiákra alapozott keretek közé, mert emiatt vannak a problémák. Írta egy gyermekes hölgy, hogy elvitték étterembe, és emiatt már lekoptatta az adott férfit. Komolyan itt tartunk? Ha valaki az elejétől kezdve 100%-ban oda akarja tenni magát, mert elkötelezetten kezeli a kapcsolatait, az már rossz és kikosarazást érdemel? Nem értelek titeket, hölgyek, és igazából a problémák nagy részét, nem akarok megsérteni senkit, de TI generáljátok! 23/F
2013. dec. 19. 11:21
 39/40 anonim ***** válasza:
És az egónövelő ribizlik már más téma, arról még nem is beszéltünk.
2013. dec. 19. 11:23
 40/40 anonim válasza:
100%
Nem azért kosaraztam ki a férfit,mert elvitt étterembe.Azért,mert 2. tali után meggondoltam magam.Amúgy valóban a nőkben is van hiba.Sok köztük a nagypofájú,és egoista.Vannak olyan szemetek a nők,mint a férfiak,és csodálkoznak,hogy a szemeteket vonzzák be.Persze kinek mi a szemét,az relatív.Magam ellen beszélek,mert én is nő vagyok.
2013. dec. 19. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!