Normális ez, ha mindig is erre vágytam végülis?
Figyelt kérdés
Kis taknyos 11-12 évse korom óta, amikor először fedeztem fel a farkam nyújtotta élvezetet elkezdtem erősen vonzódni a lányokhoz, aztán elég hamar éreztem, hogy én szerelemre, boldog párkapcsolatra vágyom, folyton arról álmodoztam, hogy találok egy lányt, akivel egymást ölelgetjük, akár órákon át együtt tudunk lenni és csókolózunk közben, szeretgetjük egymást és sok-sok év után sem jött semmi össze, mert közben megtudtam, hogy engem a lányok ronda fiúnak tartanak, így teljesen elment minden önbizalmam, hogy én odamerjek menni is egyáltalán a nekem tetsző lányokhoz. Egyetlen egy szép lány volt fura velem a 10-dik osztályos koromban, ő akkor 9-dikes volt, rám mosolygott csak úgy és, ha a barátnője meglátott szólt annak a lánynak, hogy figyelj itt van! persze én akkor nem vágtam, hogy ez most nekem szól, talán tényle gnem is nekem szól, lehet hülyén hangzik, de még most sem tudom elhinni, hogy egy olyan szép, formás lánynak én tetszettem külsőre, még ilyen fura jelek ellenére sem, pedig még haverom is említette, hogy ez már tényleg gyanús... Na, de midnegy én nem léptem, ő sem felém, így összejött egy fiúval, aztán nehezen de igyekeztem túllépni azon a bájos, vonzó lányon. Teltek az évek, de semmi, néha szemeztek buszon velem lányok, egyszer egy elég beteges szenvedélyes módon bámult végig engem, de ennyi, ebből sem lett semmi. Volt még pár fura dlog, de sajnos egyik sem volt igazi jel, sosem mondták, hogy helyes vagy, gyere már ide, bejössz nekem vagy valami ilyesmi. Egyszer ugyan egy részeg fullos plázacica benyögte nekem, hogy olyan aranyos vagyok, de ez az aranyos szó, meg mindenki szerint rosszat jelent, így ezzel sem foglalkoztam, elhesegettem, ez sem votl jel, hogy tetszenék én egy lánynak is. Most meg lett egy lány, aki fura mód nagyon kötődik hozzám, pedig csak neten ismerjük egymást, képeket küldtem neki, igazából szándékosan ronda képeket küldtem, mert már belefáradtam, hogy mindenki rondának tart a képeim szerint, erre ő nem rondáz le, bár azt sem mondja helyes lennék, kicsit ijesztő, hogy ennyire engem akar, a baj, hogy hiába nem ronda a lány én nem érzem hogy passzolnánk jellemre és már ijesztő eza beteges rajongása is, főleg, hogy megtudtam a képeimet mindenhová kiteszi... Ja és először csak megdugni akartam, mert jó lenne már végre szexelni, de ma már elérte, hogy úgy elijesztett ezzel a beteges rajongásával, hogy már dugni sem akarok vele, pedig nem egy ronda lányról van szó, bár igazán nem is vonz már külsőre, lehet azért, mert a jelleme ilyen, ugyanis először jobban kívántam szexuálisan is emlékszem, igaz sosem kívántam úgy, mint aza bizonyos lányt annak idején, aki mosolygott rám még 10-dikben... Nem értem mi van velem, ha egyszer mindig arra vágytam, hogy egy lány szeressen és ott legyünk egymásnak ez a lány meg mindent megtenne értem azt írta, kicsit ijesztő volt ezt is megtudni tőle amúgy. Szerintetek mi bajom van, miért nem megy ez nekem?2013. dec. 16. 22:07
3/4 anonim válasza:
Hát, én végigolvastam, és nem csak te vagy egyedül így ezzel. Folytatni kell tovább az ismerkedést és nem azt mondani, hogy te nem jössz be senkinek, csúnya vagy, mint írtad is nem egy lánynak tetszettél. És a másik, ha ismerkedsz ne neten, én tapasztalatból beszélek, 3× próbáltam mindig megjártam, a netes pötyögtetős ismerkedés teljesen más mint az élő egyenes beszéd. Nehezebb, de jobb, és ha jó, akkor biztosabb. És ezért a biztosért meg kell szenvedni, mint az élet bármely más területén is!
4/4 anonim válasza:
ne legyél hülye dugjad csak meg azt a csajt!,majd utána sirj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!