Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyeim, mire fel a nagy...

Hölgyeim, mire fel a nagy siránkozás, hogy nincsenek normális férfiak? (tisztelet a nem nyavalygós, humorral megáldott, ritka kivételnek! Mielőtt nekem esnétek. )

Figyelt kérdés

Elvesztettem egy fogadást. Nem hittem el ugyanis, hogy normális külsővel, egyedi adatlappal, és udvarias, humoros közeledéssel ne lenne nyerő egy pasi. Az volt a történet, hogy fogadtam egy kollégámmal, hogy egy adott társkeresőn, egy óra alatt sikerül értékelhető eredményt (=felkeltem az érdeklődést)felmutatnom, férfinek álcázva magam. Három próbálkozásom volt, három különböző karaktert "hoztam létre", és a nevükben ismerkedést kezdeményeztem kizárólag online regisztráltakkal. Minden megszólítás után 1 óra "türelmi időt" adtam a reménybeli válaszokra.

Először 35 éves, egyéni vállalkozó voltam, magas fizetéssel, átlagosnál helyesebb külsővel. Egyetlen lány írt vissza, de mikor egy válasszal 15 percet váratott, elköszöntem, ő pedig besértődve erre nem reagált már. A többi 4 nőnemű elolvasta az üzenetet, és mintha mi sem történt volna, nem feleltek. Lehet, hogy láthatatlan betűkkel írtam:-)...Másodjára 27 éves, jóképű informatikus voltam, itt is csak egy lány válaszolt, de ő is eljátszotta a 20 perces szünetet. Mikor elköszöntem, hogy semmi gond, de illett volna közölni, ha nem ér rá, akkor hirtelen mégis ráért írni ennyit:"bocsi, főztem, és különben sem ismerjük egymást". (?????????)

Harmadik kitalált karakterem egy átlagos külsejű, kedves középvezető volt, átlagos fizetéssel. 5 megszólítottból egy sem reagált, annak ellenére, hogy szintén elolvasták a kezdő üzenetet. Annyit sem, hogy kabbe:-)

Tanulság: tisztelet+udvariasságot úgy várjunk el a másiktól, ha mi magunk képesek vagyunk ezt a minimumot megadni. Nemtől függetlenül pofátlan dolog kiírni, hogy "elvárásaim:humor, őszinteség, udvariasság", mert hitelét vesztett közhelynek hat. Sokkal tisztább, és emiatt még akár szimpatikusabb is lenne, hogy "fotómodellek, fogpasztareklámok, pózoló majmok előnyben".

Annak ellenére, hogy a megszólított hölgyek egyike sem rendelkezett átlag feletti külsővel, de a reakciókat tekintve inkább átlag alatti belsővel...

Uraim, utálom, hogy ezt kell leírni, de nem cserélnék Veletek. Hagyjátok a társkeresőket, és menjetek úszni egyet. Szaunában több esély lesz az ismerkedésre. Szerintem.

34/N

2013. dec. 18. 15:10
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező példája baromság, mert egy óra társkeresőn semmi, de tény, h a helyzet nem túl rózsás és nem megfelelően van megfogalmazva.

Szal egyrészt a nők mikor normális paliról beszélnek, akkor úgy értik, h jóképű normális.

Millió haverom van, aki normális, de mivel nem egy szépség, hát nem állnak vele szóba a nők.

A társkeresőn meg egyébként rohadt nagyképűek a nők, rendesen büszke vagyok magamra, h be bírtam ott többször nőzni.

2013. dec. 18. 15:33
 12/40 anonim ***** válasza:
61%

Ez is sokrétű, és összetett kérdés, de írok pár gondolatot. Rengetegszer olvasok itt olyat, hogy "száz leszólításból egy sem volt sikeres" Pl aki százszor próbálkozik, az nem gondolkodik el rajta, hogy valamit rosszul csinál?

Ezen az oldalon száz meg száz olyan választ/kérdést olvasok, amik azt mondják, hogy "a nők csak a bunkókra/jóképűekre/izmosakra buknak". Ezt a tévképet már olyan magasra építették magukban, hogy soha nem gondolkoznak el rajta, hogy bennük is van/lehet hiba. "persze a külsőm az oka mindennek, a lányok meg felszínesek, mind az összes" Természetesen.

És most itt van ez a kérdés, és most, hogy ezt egy nő leírta, most már bizonyítva érzik az össze baromságot. Írt három karakterről, illetve az ő sikerességükről (pontosabban sikertelenségükről). De azért ha szétnézünk társkeresőn, (bár még nemigen jártam ilyen oldalon,) rengeteg pontosan ugyanilyen karakterrel találkozhatunk. Ezért írtam, hogy bonyolult, összetett dolog az egész, nem olyan egyszerű, hogy beregisztrálunk három karakterrel egy órára, és utána már írhatjuk a "tényeket".

2013. dec. 18. 15:36
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a leírás alapján nem lenne reprezentetívnak nevezhető a teszt, de saját személyes és hosszú hónapok tapasztalatával tudom alátámasztani, hogy reprezentatív és hónapok alatt is ugyanez a helyzet arányaiban, mégpedig megdöbbentő pontossággal az arányokat tekintve! :(

szomorú :(

2013. dec. 18. 15:39
 14/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig beérkezett válaszokat, mindenkinek zöld kezet adtam, mert szerintem minden reakcióban volt igazság.

Nem hiszem, hogy erősítenék bármiféle tévképzetet azzal, hogy leírtam, hogy mit tapasztaltam. Nem is büszkélkedni akartam, hiszen nem volt valami szép beleugranom ilyen jellegű fogadásba, de ez van, vállalom a baromságaimat is.

Akinek van egy kis esze, az úgyis leveszi, hogy ez egy pillanatfelvétel a netes társkeresésről, nem lehet általános igazságnak értelmezni. Csak és kizárólag azért éreztem fontosnak megosztani, mert eddig erről az oldalról nem tapasztaltam meg, hogy mi az oka a nagy férfi picsogásoknak.

Nem akartam senkit megbántani érzékenységében, hogy "nem rendelkezett átlag feletti külsővel", pusztán arra akartam rámutatni, hogy igyekeztem átlagos kinézetű, amúgy teljesen kedves, normális küllemű "célpontokat" megszólítani. Értsd=nem Palvin Barbi volt a célközönség. Ennél finomabban nem tudok fogalmazni sajnos.

2013. dec. 18. 15:39
 15/40 anonim válasza:
69%

Már írtam 1 kommentet ide, de egy valamit elfelejtettem.

Egyetértek azzal amit leírtál, de azért tennék 1-2 kiegészítést. Én sem vagyok átlag feletti pasi, tehát több az olyan eset nálam mint amit említesz, de attól függetlenül ismerek pár nőt (kb 10-12) személyesen is. Szinte mind arra panaszkodott hogy a levelek nagy része perverz, degenerált fasziktól jön. Emiatt megértem ha nem nagyon akaródzik nekik válaszolni. De a 15 perces várakozás a válaszra nem vészes, a belépettek közül nagyon kevés aki ott is ül a gép előtt. Van egy oldal ahol a nők lapján lehet látni hogy hányan "kedvelik", most ez még a legrusnyábbak esetében is igen magas. Nyílván a kalandorjelleműek rájuk böknek könnyű préda lehetősége miatt. Csak sokan el is hiszik azt magukról hogy emiatt jó nők. Gondolj bele ha ez tényleg egy átlagos külsejű nővel történik, egyből megnőnek az igényei. Hát a sok ilyen után én se tudom komolyan venni az egészet, de azért néha akad valami. Mondjuk nagy dolgokra nem számítok, volt mikor nagyon lelkesen kerstem az asszonynakvalót, volt is mikor akadt tartós kapcsolat, de nagyon ritka ez sajnos.

2013. dec. 18. 15:40
 16/40 anonim ***** válasza:
80%

Naaa... Kedves kérdező! Mintha a társkeresős férfiak 95%a nem hazudna valamiről vagy nem lenne defektes. Én régebben társkeresőztem és kérlek szépen, egyetlen egy olyan pasi volt, aki nem hazudott magáról, akiről azután kiderült, hogy betegesen féltékeny típus, emellett hímsoviniszta és agresszív is. A többi mind hazudott. Volt egy férfi, aki a kép alapján 23nak nézett ki (én 18 voltam akkor), azután kiderült, hogy csak 12 évvel idősebb! És még ő volt felháborodva. A másik azt vallotta magáról az adatlapon hogy macis testalkatú(kép nem volt kint), hát mit ne mondjak egy 130 kg-ós férfi nem nevezhető macisnak, de biztos én vagyok a p-csa. Volt egy olyan pasi is, aki azt írta, hogy 175 cm, azután kiderült, hogy nálam is kisebb!! és én 163 cm vagyok - elég gáz volt, főleg, hogy ő még meg is mondta, hogy nem szereti a pici lányokat így még magassarkút is vettem fel. Ráadásul volt egy normális srác, külsőre átlag, de nagyon lekötött a beszélgetés amit vele folytattam, majd kiderült, hogy barátnője van. Majd volt olyan pasi is aki le pszichés esetezett, mert utaltam rá, hogy szűz vagyok.

Arról ne is beszéljünk hogy mennyi szexkapcsolatot kereső férfi van társkeresőn.

Van még más tapasztalatom, de nem írnám le.

Írhatjátok azt, hogy a nők a szemetek, de férfiak is ugyanúgy szemetek tudnak lenni, talán néha még kegyetlenebbek és gerinctelenebbek.

Soha, de soha nem fogok se társkeresőn, se máshol az interneten férfiakkal ismerkedni.

2013. dec. 18. 15:42
 17/40 A kérdező kommentje:
Természetesen nem kétlem, hogy a hölgyek is tudnának sztorizni (kezdjem?:-) Még egyszer elmondom, hogy a leírtakat pusztán egy fogadás alapján tapasztaltam meg, gondoltam érdekességként megosztom, hogy mi volt a röpke benyomásom, szelektálja ki mindenki belőle, ami szívéhez közel áll.
2013. dec. 18. 15:49
 18/40 anonim ***** válasza:
66%

16-os.

Persze nyilván van sok férfi is aki bunkó,hazudozik.Azonban vannak még normálisok is,én is ilyen vagyok soha nem hazudtam semmiről se ott se máshol.Mindig őszinte voltam az emberekkel,olyan 3-4 éve társkeresőzök,feleslegesen igazából.Teljesen kulturált módon írtam rá minden egyes hölgyre,megfontoltan kedvesen.Tudod hányan írtak egyáltalán vissza?körülbelül 400 levélből egyetlen egy lány írt vissza,és ő is csak barátkozni akart,bár az a mai napig fennáll.

Még csak visszaírni sem képesek,fennhordják az orrukat nagyon,mert azt hiszik megtehetik(és sajnos a mai világban bizony megtehetik).

2013. dec. 18. 15:50
 19/40 anonim ***** válasza:
Mindkét nemből vannak olyanok, akik szemét módon használják ezt az egész társkeresősdit. De a nők vannak válogatási pozícióban, sokkal könnyebb a dolguk, a társkeresőn csak a sült galambot kell várni. Én már kezdek belefáradni, 23 vagyok, még semmi nem jött össze barátnő téren, pedig egyetemista vagyok, szeretek mozogni, és az arcommal sincs gondom. De ez egyszerűen kevés, 20-30 éve még bőven jó lett volna, ma viszont semmi. Szerintem a társkeresőkön még inkább kifejezetten a tökéletest keresik a lányok, és elég egy pici bibi, már letojják az embert. Nem is értem mit gondolnak. Még annyit megosztanék veletek: Itt GYIK-en megismertem egy 24 éves nőt, találkoztunk, közben meg nagyban társkeresőzött. Élőben viszont jeleit adta, hogy vonzódik. Azután 2 tali után már lakásvásárlásba akart belevonni, pedig ő még a normálisabb fajta volt, most ezek után szerintetek mit gondoljak a nőkről?
2013. dec. 18. 15:56
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező :) Én meg természetesen nem ok nélkül írtam le. "Uraim, utálom, hogy ezt kell leírni, de nem cserélnék Veletek" erre a mondatodra reagáltam. Se férfinak se nőnek nem könnyebb. Mind2 nemnek megvannak a nehézségei, de összességében mind2nak vannak hátrányai és előnyei. Ez már csak ilyen marad. Ezt tudhatnád 34 éves nő létedre!

De úgy írod, mintha a nőknek olyan könnyű lenne társra lelni.

Egyébként biztos vannak normális emberek is társkeresőn, ezt egy szóval nem mondtam hogy nincsenek. Csupán leírtam a másik oldalt is mielőtt szegény férfiakat agyon siratnák.

Mintha a nőknek olyan könnyű lenne. - interneten nem tudok ismerkedni a fent leírtak miatt (is)

- buliban sem tudok, mivel ott mindenki egyéjszakásat akar vagy csak szimplán "táncolni" (ami nem tánc hanem tapizás)

- a sulit felfüggesztettem egy időre, szóval ott sem tudok

- kávézókba vagy egyéb helyeken a halál sem jönne oda

És persze, megint csak le lettem pontozva, számítottam rá :). Hihetetlen milyen kiszámíthatóak itt egyesek gyk-n.

Másrészről kérdező :), elnézést, hogy leírtam hogy én mit tapasztaltam, megengedtem magamnak, hiszen te is leírtad te mit tapasztaltál.

2013. dec. 18. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!