Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyeim, mire fel a nagy...

Hölgyeim, mire fel a nagy siránkozás, hogy nincsenek normális férfiak? (tisztelet a nem nyavalygós, humorral megáldott, ritka kivételnek! Mielőtt nekem esnétek. )

Figyelt kérdés

Elvesztettem egy fogadást. Nem hittem el ugyanis, hogy normális külsővel, egyedi adatlappal, és udvarias, humoros közeledéssel ne lenne nyerő egy pasi. Az volt a történet, hogy fogadtam egy kollégámmal, hogy egy adott társkeresőn, egy óra alatt sikerül értékelhető eredményt (=felkeltem az érdeklődést)felmutatnom, férfinek álcázva magam. Három próbálkozásom volt, három különböző karaktert "hoztam létre", és a nevükben ismerkedést kezdeményeztem kizárólag online regisztráltakkal. Minden megszólítás után 1 óra "türelmi időt" adtam a reménybeli válaszokra.

Először 35 éves, egyéni vállalkozó voltam, magas fizetéssel, átlagosnál helyesebb külsővel. Egyetlen lány írt vissza, de mikor egy válasszal 15 percet váratott, elköszöntem, ő pedig besértődve erre nem reagált már. A többi 4 nőnemű elolvasta az üzenetet, és mintha mi sem történt volna, nem feleltek. Lehet, hogy láthatatlan betűkkel írtam:-)...Másodjára 27 éves, jóképű informatikus voltam, itt is csak egy lány válaszolt, de ő is eljátszotta a 20 perces szünetet. Mikor elköszöntem, hogy semmi gond, de illett volna közölni, ha nem ér rá, akkor hirtelen mégis ráért írni ennyit:"bocsi, főztem, és különben sem ismerjük egymást". (?????????)

Harmadik kitalált karakterem egy átlagos külsejű, kedves középvezető volt, átlagos fizetéssel. 5 megszólítottból egy sem reagált, annak ellenére, hogy szintén elolvasták a kezdő üzenetet. Annyit sem, hogy kabbe:-)

Tanulság: tisztelet+udvariasságot úgy várjunk el a másiktól, ha mi magunk képesek vagyunk ezt a minimumot megadni. Nemtől függetlenül pofátlan dolog kiírni, hogy "elvárásaim:humor, őszinteség, udvariasság", mert hitelét vesztett közhelynek hat. Sokkal tisztább, és emiatt még akár szimpatikusabb is lenne, hogy "fotómodellek, fogpasztareklámok, pózoló majmok előnyben".

Annak ellenére, hogy a megszólított hölgyek egyike sem rendelkezett átlag feletti külsővel, de a reakciókat tekintve inkább átlag alatti belsővel...

Uraim, utálom, hogy ezt kell leírni, de nem cserélnék Veletek. Hagyjátok a társkeresőket, és menjetek úszni egyet. Szaunában több esély lesz az ismerkedésre. Szerintem.

34/N

2013. dec. 18. 15:10
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
81%

Akkor női szemszögből: barátnőm társkeresőzött régen, mert érdekes lehetőségnek találta. Ő egy csinos, nem csúnya arcú, értelmes, kedves lány, talán érthető, hogy egy szintén nem csúnya, intelligens, humoros srácot keresett.

Szinte végig csak kamu profilokkal ismerkedett szegénykém, mint utólag kiderült, szinte soha semmi nem volt igaz a bemutatkozásokból. Ő nem néhány órát volt fenn, hanem néhány hónapot. Bár olyannal is találkozott egyszer, aki szinte mindenben igazat írt magáról, csak a koráról nem és "véletlenül" 20 évvel ezelőtti képet rakott ki magáról. :D

Mondanom sem kell, hogy egy életre elment a kedve a társkeresőktől.

A társkereső tényleg nem a legjobb hely ismerkedésre, nemtől függetlenül. Nem mondom, hogy senkinek nem jön be, olyan házaspárról is tudok, akik ott ismerkedtek meg.

Kérdező, te viszont a korodhoz képest nagyon gyerekesen gondolkozol.

Egy óra türelmi időt adtál. Istenem, ez kész! :D Még a barátaim leveleire sem feltétlenül azonnal válaszolok, amikor megkaptam őket. Lehet, hogy csak átfutom a postát, aztán megyek a dolgomra, mert éppen nem érek rá levelet fogalmazni és csak néhány óra múlva írok és másnap. De az általad választott páciens egy óra alatt döntsön a kitalált pasid mellet.

Ráadásul ellent mondasz magadnak. Az elején még te írod, hogy többek közt az egyik kitalált karaktered, a gazdag, nagyon helyes sem keltette fel a nők érdeklődését, később pedig arra utalsz, hogy tisztább lenne azt írni, hogy csak a külső számít ("fotómodellek, fogpasztareklámok, pózoló majmok előnyben").

Nőj fel kicsit!

35/N

2013. dec. 18. 16:07
 22/40 anonim ***** válasza:

Viku te vagy az? :-D

Amúgy egyet értek veled. :-)

2013. dec. 18. 16:11
 23/40 DrBori András ***** válasza:

Ahogy írtátok :" Van egy oldal ahol a nők lapján lehet látni hogy hányan "kedvelik", most ez még a legrusnyábbak esetében is igen magas. Nyílván a kalandorjelleműek rájuk böknek könnyű préda lehetősége miatt. Csak sokan el is hiszik azt magukról hogy emiatt jó nők. Gondolj bele ha ez tényleg egy átlagos külsejű nővel történik, egyből megnőnek az igényei"

Ezzel csak az a baj, hogy a jövőben ugyanúgy küldözgeti majd a sok férfi a leveleit, a perverz degenerált abnormálistől a hétköznapi fószeron keresztűl az alfákig mindenki.

Sohasem társkeresőztem,és inkább üssön el egy csőrös kamion, minthogy beregisztráljak egy ilyen fosra.

És nem csak azért, mert foglalt vagyok, hanem mert ilyen és ehhez hasonló rémtörténeteket lehet hallani,

amilyet a kedves kérdező írt.

Ha mást nem is fogadtok el érvként a társkeresők ellen, legalább azt tartsátok szem előtt, hogy a való életben kétszer annyi nő van, mint férfi, a társkeresőkön pedig pont fordítva.

Ha kimész egy strandra, vagy korcsolyázni a városligetbe, vagy (nem nyugger) társasutazás, uszoda, egyetem, Balaton, sokkal nagyobb sanszod van, mint egy társkeresőnek nevezett egónövelőn.

2013. dec. 18. 16:14
 24/40 anonim ***** válasza:
74%
Az egy dolog, hogy élőben több nő van, de attól még az elvárások és a hozzáállás mit sem változik. Ez egy generációs, sőt többgenerációs probléma. Arról nem is beszélve, hogy akinek alig van ilyesmire ideje, annak a társkereső kifejezetten hasznos lenne, ha nem ez lenne...
2013. dec. 18. 16:20
 25/40 anonim válasza:
100%
24-es másabbak az elvárások, csak a társkeresőn a reteknek is annyi az elvárása mint a csúcstopplázabicsnek.
2013. dec. 18. 16:29
 26/40 DrBori András ***** válasza:

Én ésrtem és megértem, de ez egy öngerjeszttpő folxamat.

Szinte látom ahogy egy átlagos külsejű nő hazamegy, felnéz a 9 társkeresőre,m ahova beregisztrált, látja, hogy kapott 78 db lebűvelet, ebből 49 perverz, quasi analfabéta, fogalmazni, magát kifejezni képtelen kotonszökevény. Csupa olyan, aki nem véletlen van egyedül, mert minden éppeszű nő futva menekül az ilyenektől.

A fennmaradó levelekből 22 normális férfi átlagos, vagy jobb külsővel, átlagos, vagy jobb egzisztenciával, s a többi 7 mondjuk alfahímek levele, akik érzik, hogy közép-, s hosszútávon kifizetődő lesz ez a társkeresősdi.

Csak azt mondom ezzel, hogy a sok ócsú(degenerált perverz f@.szkalapok tömkellege) közt elvész a búza( a 22 db levél).

Tehát végsősoron a férfiak tesznek keresztbe egymásnak, ousztán az általuk elküldött levelek mennyiségével.

2013. dec. 18. 16:42
 27/40 anonim válasza:
András te nagyon szidod ezeket, biztos hogy soha nem társkeresőztél?
2013. dec. 18. 16:49
 28/40 DrBori András ***** válasza:

:D

Egyik haverom viszonylag hamar megelégelte,

és egyszerűen átált a kur..vázásra.

Viszonylag jóképű, csak látta, hogy mi folyik ott, és azt mondta, ő ehhez nem aszisztál.

Most már azzal is nyugtatgatja magát, hogy úgy sem lenne iudeje normális kapcsolatra a munkája miatt, ez peszre nem igaz.

2013. dec. 18. 17:01
 29/40 DrBori András ***** válasza:

# átállt

asszisztál

2013. dec. 18. 17:06
 30/40 anonim válasza:
Naná, én is nyugtatgatom magam bebeszélt szövegekkel, de így jobb, bár én társkeresőn kvázok.
2013. dec. 18. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!