Hol a legcélszerűbb ismerkedni, megszólítani valakit?
önbizalmat csak úgy tudsz növelni, ha felismered magadban az értéket, és meglátod az életben az apró sikereket. A hozzád hasonló emberek hajlamosak minden apró sikert figyelmen kívül hagyni, vagy elkönyvelni véletlennek. Erre amúgy jó a sport vagy valami hobbi, amibe sikereket érsz el. Pl hogy valami totál randomot mondjak, te szeretsz sárkányt reptetni, nagyon komolyan foglalkozol vele, tudsz mindent a sárkányreptetésről. Akkor beszélj velük erről, mindig arról beszélj amihez értesz. Ki érdekel mi az, lássák, hogy van életed, csinálsz valamit, és nem csak magadat sajnáltatod. A csaj ha szimpatikusnak talál le fogja ****ni mit csinálsz, én pl legót gyűjtök, na és?? nem mondta még senki, hogy milyen gyerekes, ha meg igen akkor le van ****va.
Továbbá nem jó duma kell vagy jó külső. Hiába van jó külsőd ha belülről gondok vannak. Egyszerűen legyél határozott(olyan dolgokról beszélj amihez értesz, példa fent) És építs arra ami az előnyöd. Pl én nem vagyok egy sportos srác, még csak jó ruháim sincsenek vagy ilyesmi. Én egyszerűen, kedves vagyok az emberekkel, tisztelettudó és figyelmes. Nekem mindenki jöhet itt, hogy a csajoknak bunkó f****k*lap kell, ha az kell akkor a kereslet már is nem találja a kínálatot és engem sem érdekel onnantól. Engem az intelligens nők vonzanak, ha bónuszba szép is hát az még jobb. Azt meg le tudom onnan szűrni, hogy felszínesen viselkedik felém vagy sem.
Még csak magabiztos sem vagyok annyira, sokszor felsűlök, de nem hagyom magam ilyeneken rágódni.
nem kell utcára menni, nagyon sok lány jár ki meccsre akár csak egy kispályás haveri meccsre is.
Pl: egyik srác kijön a barátnőjével és a barátnője, hogy ne unatkozzon elhozza a szingli barátnőjét. Már is ott a lehetőség, nem feltétlen kell leszólítani. Csak próbálj szemezni vele, érd el hogy téged figyeljen. Utána úgy is fel veszi vele a kontaktus ha akar valamit, de ha nem teszi meg akkor is már ott motoszkálsz a fejébe. Ez csak egy példa.
Munkahelyen is lehet ismerkedni, persze amennyire időd engedi.
Lehet hogy elfoglalt vagy, de ha kimozdulsz emberek közé, már meg van az esélyed. Nem azt, mondom, hogy ne próbálj leszólítani csajokat az utcán, gyakorlásnak jó. De a legtöbb vagy le fog rázni, vagy valami, szóval arra nem nagyon lehet építeni.
De teljesen más szituáció, ha csak úgy véletlen beszélgetésbe kezdesz valakivel valami miatt, ha meglesz a szimpátia kérd el a számát, aztán az is egy lehetőség.
Lényeg, hogy mindig van lehetőség rá, csak nem szabad erőltetnek lennie. Ezért nem vagyok híva a spontán csajozásnak, mert látszik rajtad, hogy mi a végső célod, hiába takarod. A legjobb ha csak úgy jön a dolog és te meg kihasználod. De a focista srácokat szeretik a csajok, szóval lehet pár szemezés meg egyszer-egyszer beszélgetés megteszi a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!