Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmondjam a lánynak mit érzek...

Elmondjam a lánynak mit érzek iránta?

Figyelt kérdés

Sziasztok. VAn egy lány akivel augusztus óta beszélgetek interneten :/ Egyszer megkérdeztem lenne-e kedve találkozni velem azt mondta igen, aztán egyből a kifogás, hogy holnap ezért nem utána azért nem jó. Eleinte kivétel nélkül minden este beszéltünk szinte minden este ő írt nekem, mert még észre sem vettem ,hogy elérhető már írt. Minden nap több órát beszélgettünk szinte mindenről. Nagyon tetszik nekem a lány, szerintem Ő is sejti ezt, de így nyiltam még nem mondtam el neki. Találkozás sajnos még azóta sem történt én egyzser felvetettem nem akarom erőltetni. Mostanában kevesebbet beszélünk van mikor többet van mikor szinte semmit.

Én az idő haladtával egyre jobban azt érzem ,hogy szeretném ha találkoznánk és megpróbálnánk, de nem tudom mit csináljak... Ő 14 lesz én 18 vagyok.

Mielőtt jönnének a csak dugni akarsz és egyéb kommentek előre leszögezem nem. Sokkal inkább vágyom egy normális kapcsolatra mint a szexre.

2013. dec. 15. 20:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
FAcebookon ismerkedtünk meg de többször is találkoztunk élőben is, de beszélni akkor nem beszéltünk szia-szia és ennyi...
2013. dec. 15. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!