Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmondjam a lánynak mit érzek...

Elmondjam a lánynak mit érzek iránta?

Figyelt kérdés

Sziasztok. VAn egy lány akivel augusztus óta beszélgetek interneten :/ Egyszer megkérdeztem lenne-e kedve találkozni velem azt mondta igen, aztán egyből a kifogás, hogy holnap ezért nem utána azért nem jó. Eleinte kivétel nélkül minden este beszéltünk szinte minden este ő írt nekem, mert még észre sem vettem ,hogy elérhető már írt. Minden nap több órát beszélgettünk szinte mindenről. Nagyon tetszik nekem a lány, szerintem Ő is sejti ezt, de így nyiltam még nem mondtam el neki. Találkozás sajnos még azóta sem történt én egyzser felvetettem nem akarom erőltetni. Mostanában kevesebbet beszélünk van mikor többet van mikor szinte semmit.

Én az idő haladtával egyre jobban azt érzem ,hogy szeretném ha találkoznánk és megpróbálnánk, de nem tudom mit csináljak... Ő 14 lesz én 18 vagyok.

Mielőtt jönnének a csak dugni akarsz és egyéb kommentek előre leszögezem nem. Sokkal inkább vágyom egy normális kapcsolatra mint a szexre.

2013. dec. 15. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mond el, ne itt őrlődj
2013. dec. 15. 20:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze,ez nem is kérdés.:)
2013. dec. 15. 20:14
 3/11 A kérdező kommentje:
És hogyan adjam ezt elő? mert ha ajtósul rontok rá az asszem nem a legjobb megoldás lenne :)
2013. dec. 15. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenesen mond meg neki es kesz)
2013. dec. 15. 20:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Mondd el neki őszintén, amit érzel!:)
2013. dec. 15. 20:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Egy beszélgetés közben vagy csak írjam le neki, hogy mi a helyzet? Minden képpen akarok köré valamit írni mert a "teccő, talákozzunk" nem az én stílusom...

Csak attól félek ha ezt elmondom nehogy megszakadjon a kapcsolat... HA meg nem mondom el akkor jön a mi lett volna ha... Ördögi kör...

2013. dec. 15. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Írj neten neki hogy szeretnél vele találkozni. Mikor találkoztok mondd el neki őszintén. Ha nem akar találkozni akkor meg neten mondd el neki
2013. dec. 15. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenesen mond meg neki es kesz)
2013. dec. 15. 20:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Élő beszélgetés köznen
2013. dec. 15. 20:24
 10/11 anonim válasza:

semmiképpen se facebookon írd meg, azzal nem lehet mit kezdeni, jól reagálni.

inkább mondd hogy nagyon megkedvelted, és örülnél, ha a karácsonyi szünetben egy pár órát rád szánna. ha ott úgy látod, hogy tényleg tetszik akkor mondd el neki.

2013. dec. 15. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!