Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a nagyon...

Miért van az, hogy a nagyon helyes fiúk buták és felszínesek, nem lehet velük mélyebben beszélgetni, viszont a ronda fiúk tökéletes belsővilággal rendelkeznek?

Figyelt kérdés
Nem, még nem volt nagyon helyes barátom, pont a fent említett okok miatt. Viszont számomra ronda fiúval se tudok összejönni. Itt is volt hogy ismerkedtem emberekkel és olyan jól elbeszélgettünk, nagyon megtetszettek, de amikor képet cseréltünk csalódnom kellett, mert nem tetszettek külsőleg. Mit kéne tennem, hogy a ronda fiúk is tetsszenek???
2013. dec. 11. 02:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"Eddig mindig egyetemista, tanult barátaim voltak"

Vigyázz, ez nem jelent semmit! Sem jobb, sem okosabb nem lesz még ettől valaki. Főleg manapság, amikor bárki bevásárolhatja magát egy felsőoktatási intézménybe. Itt rengeteg "suttyó" megfordul. Nézz a felszín alá, de komolyan!

2013. dec. 11. 05:12
 32/39 anonim ***** válasza:

Hù.. addig olvastam a te hozzászòlásod kérdezőcsaj hogy egy olyannal akarsz valamit aki zoknival viseli a papucaot, vagymi...

Itt rà is jöttem hogy benned van a hiba.

A fent emlitett dologtòl már nem jò a szemedben valaki? Akkor igencsak ùgy néz ki hogy te is épp ùgy belső meéységek nélkül élsz mint azok akiket kerülni akarsz. A ronda egy sértő szò... Mellesleg szerintem ronda emberek nincsenek. Legalàbbis én még egy ilyet se láttam.

De van egy kis igazsàg is a mondandòdban...Konkrétan az, hogy a magukat szépnek tartò emberkék felszinesebbek az àtlagnàl.

2013. dec. 11. 05:15
 33/39 A kérdező kommentje:

32. Igen, igaz, de én szerencsére nem suttyókat fogtam ki.

33. A zoknisat úgy értettem, hogy nekem elvárás, hogy azért a másik adjon magára. Ha már én is csinosan, elegánsan öltözködöm...

2013. dec. 11. 05:30
 34/39 anonim válasza:
Ti mikor alszotok?
2013. dec. 11. 07:45
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kéne olyan nő akinek csak egy pasi lennék, akivel együtt van, mert épp őt találta.Ha meg van jobb akkor otthagyja...Ugyan már,normális ember egyből látja rajtad hogy nem akarsz komoly kapcsolatot,teljesen semmibe veszed az embereket.Olvastam az elejétől kezdve,azt hittem valami 15 éves kiscsaj vagy,utána meg csak lestem hogy mi a f*** van.Azért ennél már gondolkozhatnál érettebben is.Lehet én vagyok a hülye,de nekem baromira fura az, amikor két ember nem szerelemből jön össze egymással,ez a felszínesség meg pfff hagyjuk inkább...bocsi ha megbántottalak,vagy valami...amúgy le***rom,csak unatkozom,azért írtam ide,de gondolom nem baj,hiszen nálad egy kapcsolat is így működik.
2013. dec. 11. 08:36
 36/39 anonim ***** válasza:
# 35 ku rvajókérdés
2013. dec. 11. 08:39
 37/39 anonim ***** válasza:

okos vagyok szép, és szerény

megvan bennem minden erény:D

2013. dec. 11. 14:39
 38/39 anonim ***** válasza:
Ez egész egyszerűen nem igaz. Én számtalan egyszerre helyes és értékes fiúval találkoztam már.
2013. dec. 11. 17:55
 39/39 anonim ***** válasza:
Ja, tök szar, én meg a lányokkal járok így, tök jól eldumálgatunk, aztán jön a kép és áááá, ez nem fog menni. Bár én próbáltam ronda lánnyal járni még azt is megengedtem neki, hogy csókolózzon velem és leszopjon, de már nem tudnám megtenni, azóta undorodm attól, aki nem vonz külsőre. :/
2013. dec. 11. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!