Miért van az, hogy a nagyon helyes fiúk buták és felszínesek, nem lehet velük mélyebben beszélgetni, viszont a ronda fiúk tökéletes belsővilággal rendelkeznek?
"Eddig mindig egyetemista, tanult barátaim voltak"
Vigyázz, ez nem jelent semmit! Sem jobb, sem okosabb nem lesz még ettől valaki. Főleg manapság, amikor bárki bevásárolhatja magát egy felsőoktatási intézménybe. Itt rengeteg "suttyó" megfordul. Nézz a felszín alá, de komolyan!
Hù.. addig olvastam a te hozzászòlásod kérdezőcsaj hogy egy olyannal akarsz valamit aki zoknival viseli a papucaot, vagymi...
Itt rà is jöttem hogy benned van a hiba.
A fent emlitett dologtòl már nem jò a szemedben valaki? Akkor igencsak ùgy néz ki hogy te is épp ùgy belső meéységek nélkül élsz mint azok akiket kerülni akarsz. A ronda egy sértő szò... Mellesleg szerintem ronda emberek nincsenek. Legalàbbis én még egy ilyet se láttam.
De van egy kis igazsàg is a mondandòdban...Konkrétan az, hogy a magukat szépnek tartò emberkék felszinesebbek az àtlagnàl.
32. Igen, igaz, de én szerencsére nem suttyókat fogtam ki.
33. A zoknisat úgy értettem, hogy nekem elvárás, hogy azért a másik adjon magára. Ha már én is csinosan, elegánsan öltözködöm...
okos vagyok szép, és szerény
megvan bennem minden erény:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!