Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a nagyon...

Miért van az, hogy a nagyon helyes fiúk buták és felszínesek, nem lehet velük mélyebben beszélgetni, viszont a ronda fiúk tökéletes belsővilággal rendelkeznek?

Figyelt kérdés
Nem, még nem volt nagyon helyes barátom, pont a fent említett okok miatt. Viszont számomra ronda fiúval se tudok összejönni. Itt is volt hogy ismerkedtem emberekkel és olyan jól elbeszélgettünk, nagyon megtetszettek, de amikor képet cseréltünk csalódnom kellett, mert nem tetszettek külsőleg. Mit kéne tennem, hogy a ronda fiúk is tetsszenek???
2013. dec. 11. 02:45
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

23

Még azt hozzátenném, hogy kétlem, hogy ti össze tudnátok jönni olyannal akihez külsőleg nem vonzódtok! Szóval nem felszínes vagyok, csak nem fogom beleerőszakolni magam egy olyan kapcsolatba, ahol nincs testi vonzalom.

2013. dec. 11. 03:07
 12/39 anonim ***** válasza:
69%

"Például most egy olyan csoporttársam tetszik, aki szandált hord zoknival."

Hű, hát nagyon ronda lehet szegény, nem vérzik a szemed amikor ránézel? :S

Idióta.

2013. dec. 11. 03:08
 13/39 A kérdező kommentje:

Csak azért írtam le, hogy hogyan öltözködik mert gondoltam kaptok róla egy általános képet, hogy hogy néznek ki az ilyen emberek... de akkor tessék, kb így néz ki:

[link]

csak nem vigyorog így...

2013. dec. 11. 03:11
 14/39 anonim ***** válasza:
Ha nem vigyorogna ilyen idiótán, máris nem lenne ronda az illető a képen. Felejtsd el a normális fiúkat, hozzád pont az üresfejű csávók illenek.
2013. dec. 11. 03:12
 15/39 anonim ***** válasza:
Akkor én rohadt helyes vagyok. :D
2013. dec. 11. 03:13
 16/39 A kérdező kommentje:

Istenem... sejthettem volna, hogy itt csak komplexusos idióták vannak...

Nem is ismersz, honnan tudod milyen fiúk illenek hozzám??

2013. dec. 11. 03:15
 17/39 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincsenek komplexusaim.

És a kérdésedből látszik...

2013. dec. 11. 03:16
 18/39 anonim ***** válasza:
Vagyunk ilyenek, de köszi, meg is van már a párunk, akit szeretünk. :)
2013. dec. 11. 03:17
 19/39 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos vagy akkor! Egyetlen kérdésből meg tudsz ítélni egy embert!! :O Hát ilyet!
2013. dec. 11. 03:18
 20/39 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy kb így nézek ki:

[link]

Komolyan el tudnátok képzelni egy ilyen sráccal??

[link]

2013. dec. 11. 03:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!