Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a nagyon...

Miért van az, hogy a nagyon helyes fiúk buták és felszínesek, nem lehet velük mélyebben beszélgetni, viszont a ronda fiúk tökéletes belsővilággal rendelkeznek?

Figyelt kérdés
Nem, még nem volt nagyon helyes barátom, pont a fent említett okok miatt. Viszont számomra ronda fiúval se tudok összejönni. Itt is volt hogy ismerkedtem emberekkel és olyan jól elbeszélgettünk, nagyon megtetszettek, de amikor képet cseréltünk csalódnom kellett, mert nem tetszettek külsőleg. Mit kéne tennem, hogy a ronda fiúk is tetsszenek???
2013. dec. 11. 02:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Amíg szerinted a kinézet ennyire számít addig tök mindegy kivel ismerkedsz, úgyse lesz túl hosszú életű. Majd ha már nem a kinézet számít szinte kizárólag nálad, akkor fogsz találni megfelelő partnereket. És furcsa mód, lehet, hogy még a kinézetük is tetszeni fog.
2013. dec. 11. 03:57
 22/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a kérdést az egyik itteni folyton síró ronda srác írta ki, ezzel is próbálva nyugtatni magát.
2013. dec. 11. 04:01
 23/39 A kérdező kommentje:
Ha annyira a kinézet számítana nekem, akkor miért jöttem volna össze számomra kevésbé tetsző srácokkal? Nah? Talán mert a belső fontosabb számomra, de azért van egy határ amit nem tudok átlépni kompromisszumok terén.
2013. dec. 11. 04:10
 24/39 anonim ***** válasza:
Nem is kell átlépned. De őszintén nem értem, hogy mi a problémád, hogy ha képes vagy valakivel összejönni, aki nem is tetszik, akkor mi a kérdésed végül is?
2013. dec. 11. 04:12
 25/39 anonim ***** válasza:
Oh my god :D
2013. dec. 11. 04:13
 26/39 A kérdező kommentje:
Az, hogy miért nem létezik "tökéletes" férfi? Aki jól is néz ki, annyira, hogy ne kelljen leadnom az elvárásaimból és belsőleg is rendben van.
2013. dec. 11. 04:17
 27/39 anonim ***** válasza:

Mert egy ideált kergetsz, amit megpróbálsz ráhúzni a partnereidre, ami természetesen soha nem fog passzolni 100%-osan, valami probléma mindig lesz.

Próbáld az embert megszeretni, megtalálni benne az értékeket és ahhoz ragaszkodni, igazodni hozzájuk, esetleg ha változtatható akadályok vannak, akkor azokat megváltoztatni úgy, hogy mindkét fél elégedett legyen az eredménnyel. Akinek nincs türelme ehhez, az nem is lesz sikeres a párkeresésben.

2013. dec. 11. 04:25
 28/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első hasznos választ!
2013. dec. 11. 04:29
 29/39 anonim ***** válasza:

A nagyon helyes fiúk általában nem törik maguk össze-vissza, hogy összejöjjenek egy lánnyal, mert minden ujjukra akad egy, ahogy mondják. Ennélfogva nem kell megerőltetniük magukat, nem kell még csak rendesnek sem lenniük. (mint mindig, tisztelet a kivételnek!) Elég ha álszenten, kedvesen mosolyognak és a tinilányok máris elolvadnak nekik. Ellenben egy kevésbé jóképű, de okosabb srácnak nincs ilyen "gondja", nem futnak utána a lányok, neki már a személyiségével kell hódítani.

És épp, mivel a "szépfiúk" könnyen kapnak maguknak valakit, EZÉRT felszínesek. Nem kell megerőltetniük magukat elvégre, hogy jól összeismerkedjenek valakivel, csak durr bele és kész.

Persze ez most nagyon csúnya általánosítás volt, mert biztosan tudom, hogy vannak jóképű, helyes és rendes srácok is, épp csak mondjuk nem a te ismeretségi körödben. Nem tudom hol ismerkedsz, de esetleg értelmesebb helyeken néznék szét a helyedben.

Engem személy szerint... bár engem meg lehet nyerni csinos külsővel, legalább is az elején, de ha azt látom, hogy ehhez egy idióta személyiség, vagy ostoba/idegesítő viselkedés párosul, úgysem fog sokáig érdekelni az illető. Ezt már egy ideje beláttam és azóta rájöttem, hogy a külső nem számít nekem annyit. Persze az illető legyen ápolt, meg ne legyen igénytelen (itt nem sminkre meg effélékre gondolok, inkább csak ne sportcipőt vegyen mondjuk szoknyához), de végső soron engem simán meg lehet nyerni egy jó személyiséggel is. Azt kellett megértenem, hogy attól nekem nem lesz jobb, hogy az illető személy szép, ha közben hülye. Más szóval helyretettem az értékrendem. Hozzáteszem, én keresem az igazit és magasak az elvárásaim, de azok nem külsőségek, hanem belső tulajdonságok. Ennek nehezebb megfelelni, mint a külsőnek.

Mivel nem tudom megítélni, hogy jóképű vagy ronda vagyok, esetleg a 2 között, a családom elfogult véleményére meg nem adok, ezért úgy érzem, hogy a szemszögem objektív ebből a szempontból.

Én így látom.

22/F

2013. dec. 11. 04:35
 30/39 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a választ!

Milyen igazad van! Lehet, hogy általánosítás, de tényleg így van!

Eddig mindig egyetemista, tanult barátaim voltak, szóval szerintem értelmes helyeken ismerkedek. Olyanokkal le se állok, akik felszínesek és nincs semmi személyiségük.

Én is azt mondanám, hogy nem számít ANNYIRA a külső, csak jó lenne, ha tényleg úgy igazán tetszene is az illető. Mert ilyen sajnos még nem volt. Mindig csak a személyiségükkel nyertek meg a srácok.

2013. dec. 11. 04:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!