Ismerkedésnél mennyire fontos az egzisztencia? Csak őszintén!
Én azt gondolom, hogy a kávé-példa egyébként tökéletes volt, a válaszoló nem arra akart célozni, hogy fontosabb s meghívás, mint a személyiség, hanem arra, hogy ha egy férfi 30-32 éves korára annyi egzisztenciát nem képes kiépíteni magának, hogy egy italra meghívja a kiszemelt nőt, azzal hosszú távon igazából nem lehet mit kezdeni.
Én pont ezért írtam azt, hogy kb. 25 felett szerintem a többségnek nem számít, utána kezd képbe jönni az, hogy ha az ember családot és közös jövőt szeretne, ahhoz igenis szükség van arra hogy mindkét félnek meglegyen az anyagi háttere, főleg abból kiindulva, hogy általában a férfiaknak kell jobban kivenni magukat a család fenntartásából, amíg az anyuka otthon van a gyerekekkel.
Az, hogy valaki 30 évesen egy kávét nem engedhet meg magának.... nos érted, azzal nem lehet tervezni. Mert vagy minimálbért keres milliónyi hitellel a nyakán, vagy munkája sincs (és annyi esze sem volt, hogy jobb időkben tartalékoljon), de még annyira sem volt képes a kezébe venni a sorsát, hogy külföldön keressen boldogulást, ha itt nem megy.
A lényeg tehát az, hogy senkinek nem kell milliomosnak lenni, de bizonyos kor felett már kell egy egzisztencia ahhoz, hogy tovább lehessen lépni az életben. Mert a semmiből nem lehet megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!