Kedves társkereső Fiúk/Férfiak, valóban az "egekben vannak" a Lányok/Nők elvárásai?
Már nem tudom hányadik kommentben olvasom ezt a megállapítást, mert rohadtul sokadikban, és kíváncsi vagyok a bővebb indoklásokra. Most tekintsünk el attól, hogy tisztelet a kivételnek, mert ez természetes, de lévén, hogy jómagam nő vagyok, komolyan érdekel, hogy milyen az általános vélekedés rólunk. Próbáljunk meg a kérdéshez indulatmentesen, kulturáltan közelíteni, mert ahogy levettem, itt sokakat túlzottan érzékenyen érinthet a probléma (és mert legyen ez alap elvárás, remélem ez nincs az egekben).
Nemrég randiztam egy heti levelezgetés és pár telefonbeszélgetés után egy férfivel. Képcsere is volt, úgy éreztük jó lenne személyesen is összefutni. Levélben még kifejezetten előnynek értékelte nálam, hogy jobban szeretem a laza öltözködést, és nem ragaszkodom az öltöny-nyakkendős megjelenéshez, ahogy írtam neki, jómagam is inkább farmeres-lapos sarkú cipős típus vagyok. A randi aztán nagyon nyögve nyelősen sikerült, este meglepetten kérdeztem e-mailben, hogy mi volt a baj. Kiderült, hogy szoknya-magassarkú-harisnya kombinációban szeretett volna látni, nem pedig farmer-csizma viseletben. Ez olyan csalódottsággal töltötte el, hogy ezzel be is fejeződött gyors románcunk. Az illető farmerben, csíkos pulóverben, koszos tornacipőben, és zsíros hajjal jelent meg az első találkán, így ebben az esetben nem tudom egekben lévő elvárás volt-e részemről a legalább megmosott haj.
,,túlzottan optimista vagyok, de szerintem pedig sokan gondolkoznak hasonlóan, mint én."
Szerintem meg kevesen.
,,A korombeli(32-36 éves)férfiak is inkább a 25-30 éves hölgyekkel szeretnének ismerkedni."
Igen, de szerintem nincs ezzel baj. A nők meg általában idősebb férfiakkal.
,,Mindenki lelkesen jegyzi meg, hogy jaj, de klassz, hogy nincsenek rajtam mű dolgok (mell, haj, köröm), jaj de jó, hogy szívesen kirándulok, és hogy jaj de jó fej dolog, hogy első randira azt javaslom, ne menjünk már étterembe "
Ezek tényleg mind jó dolgok, és jó hogy mások is elismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!