Akkor a gyk most társkereső oldalként funkcionál egyeseknek?
Figyelt kérdés
Külön kérdésben hirdetik magukat az emberkék, meg ha kiírok valami kérdést, tuti rámírnak a témára hivatkozva, hogy "dumálunk?"
Mert akkor meghirdetem magam itt, ha a végsőkig elkeseredek :D
2013. dec. 8. 21:56
2/14 anonim válasza:
Nem csak most - mindig is így volt.
4/14 anonim válasza:
Igen. Az ismerkedés kategória elsősorban erről szól, bármily meglepő; még az oldal üzemeltetői szerint is.
5/14 anonim válasza:
Hú, de még hány ember használja annak... Mondjuk tőlem aztán csinálják, sok vizet nem zavarnak vele.
6/14 anonim válasza:
Van ismerkedés kategória is most már.
Mondjuk némely ismerkedős kérdés eléggé érdekes, a normálisakat is elpoénkodják a gyakkerek, szóval ez olyan, mint mikor három lúd kukorékol egy jól bezárt folyóparton, na!
7/14 anonim válasza:
Így van sajnos. A kedvencem az, mikor ilyen 13-14 évesek írnak ki kérdést: "Csajok, ismizünk?" címszóval :)
8/14 anonim válasza:
Ha valakinek van kedve ismerkedni az írjon! F25
9/14 anonim válasza:
De amúgy most ez kit érdekel, kedves kérdező? Ha nem tűnt volna fel az emberek a fél világot ismerkedesre használják :D
10/14 A kérdező kommentje:
Kedves #9-es, képzeld, engem érdekel! Meglepő, hogy azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi vagyok a válaszra :)
2013. dec. 8. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!