Kedves társkereső Fiúk/Férfiak, valóban az "egekben vannak" a Lányok/Nők elvárásai?
Már nem tudom hányadik kommentben olvasom ezt a megállapítást, mert rohadtul sokadikban, és kíváncsi vagyok a bővebb indoklásokra. Most tekintsünk el attól, hogy tisztelet a kivételnek, mert ez természetes, de lévén, hogy jómagam nő vagyok, komolyan érdekel, hogy milyen az általános vélekedés rólunk. Próbáljunk meg a kérdéshez indulatmentesen, kulturáltan közelíteni, mert ahogy levettem, itt sokakat túlzottan érzékenyen érinthet a probléma (és mert legyen ez alap elvárás, remélem ez nincs az egekben).
Nemrég randiztam egy heti levelezgetés és pár telefonbeszélgetés után egy férfivel. Képcsere is volt, úgy éreztük jó lenne személyesen is összefutni. Levélben még kifejezetten előnynek értékelte nálam, hogy jobban szeretem a laza öltözködést, és nem ragaszkodom az öltöny-nyakkendős megjelenéshez, ahogy írtam neki, jómagam is inkább farmeres-lapos sarkú cipős típus vagyok. A randi aztán nagyon nyögve nyelősen sikerült, este meglepetten kérdeztem e-mailben, hogy mi volt a baj. Kiderült, hogy szoknya-magassarkú-harisnya kombinációban szeretett volna látni, nem pedig farmer-csizma viseletben. Ez olyan csalódottsággal töltötte el, hogy ezzel be is fejeződött gyors románcunk. Az illető farmerben, csíkos pulóverben, koszos tornacipőben, és zsíros hajjal jelent meg az első találkán, így ebben az esetben nem tudom egekben lévő elvárás volt-e részemről a legalább megmosott haj.
Azért elég szomorú, hogy több a negatív vélemény, tapasztalat, mint a pozitív. Elég sok fórumon, oldalon jártam már, ahol csak úgy árad a panasz a "mai nők" kategóriához, ami nem valami biztató.
Az ember nyilván törekszik szépre, jóra, de azt soha nem értettem, ha valaki olyan magasra teszi a lécet, hogy ő maga fel sem éri. Ha én veszem a fáradtságot, hogy ápoltan, normálisan nézzek ki, és ne rengjen a hátsóm, akkor úgy érzem a másiktól is elvárhatom, hogy hasonlóan gondolkodjon. Ha én egy általános tájékozottsággal rendelkező, átlagos munkát végző nő vagyok, akkor nevetséges lenne agysebészek után áhítoznom. Ahogy azt már le is írtátok:annyit várjunk el (nemtől függetlenül), mit amit mi magunk is minden nehézség nélkül nyújtani tudunk.
Csak sajnos sok nő nem így gondolkozik mint te!
Meg a társadalmi helyzet is tehet róla.Sokaknak a szegénységből nincs kiút csak a kemény munka vagy ügye a gazdag pár találása...
Bárcsak úgy gondolkozna a nők többsége,mint Te.De sajnos jó ha 100ból 1 ilyen van,és akkor még lehet sokat is mondtam. :)
Őket pedig nagyon gyorsan elkapkodják,mert ilyet nem igazán találni,és az ilyenekért küzdenek bizony nagy számban.Ez itt a probléma forrása,a felfogás.
A Te felfogásoddal kellene mindegyiknek rendelkeznie és úgy választani magának párt,de ebben szerinted még valaki reménykedik?én biztosan nem,ha kell én egyedül is leélem az életem bármennyire is szeretnék párt találni magamnak,de az ilyen felszínes,nagyokat követelőknek egyrészt sosem leszek jó,ha mégis akkor viszont nekem nem kellenek,mivel nálam az intelligencia is számít.Ez csak annyit jelent,hogy tudjon már ugyan egy normális mondatot megfogalmazni,és lehessen vele kulturáltan beszélgetni hétköznapi témákról is. :)
hááát...lehet, hogy túlzottan optimista vagyok, de szerintem pedig sokan gondolkoznak hasonlóan, mint én.
Nem panasz, hanem egyéni meglátás:
női szemszögből nekem az a meglátásom eddigi netes társkeresésem alapján, hogy a férfiaknak nagyon számít a külső. A korombeli(32-36 éves)férfiak is inkább a 25-30 éves hölgyekkel szeretnének ismerkedni. Mindenki lelkesen jegyzi meg, hogy jaj, de klassz, hogy nincsenek rajtam mű dolgok (mell, haj, köröm), jaj de jó, hogy szívesen kirándulok, és hogy jaj de jó fej dolog, hogy első randira azt javaslom, ne menjünk már étterembe (azt se tudjuk, bejön-e a másik), hanem sétáljunk, vagy rossz idő esetén igyunk meg egy kávét, hiszen ha közös a hullámhossz, akkor egy padon ülve is eldumálhatunk egy órát, lángost majszolva. Ha sem küllemben, sem stílusban nem mutatkozom másnak a valóságban, mint amit addig mutattam magamról, akkor minden bizonnyal azt a bizonyos szikrát nem vagyok képes kipattintatni a partnerből:-) Van ilyen...
Kérdező nem szeretnék illetlen vagy bunkó lenni.De 30-40 felett már kifutnak a nők.
Míg 20-30as korosztály még fiatalos.Na meg azt is vegyük figyelembe,hogy az a női korosztály is jobban felfigyel az ilyen korú pasikra.
köszi 15-ös:-))
Nem veszem illetlennek, vagy bunkónak a hozzászólásod, nem egy barátnőmmel szoktunk hasonlóan cinikusan viccelődni erről a dologról, nagyon álszent lennék, ha felháborodnék.
Ettől függetlenül azt gondolom, hogy sokan ki tudják hozni magukból a lehetséges maximumot, ám ha ez még mindig kevés (sajnos nem tudom megváltoztatni a születési dátumom), akkor sem szándékozom sértődötten a világot hibáztatni. Lehet, hogy "kifutó" évjárat vagyok, de vigasztal a tudat, hogy csak van még egy nálam is idősebb, olyan férfi, aki lát bennem fantáziát:-)
Remény hal meg utoljára...
Én azért megvédeném kérdezőt.
Nem azért de a legjobb szexben 30+ feletti nőkkel volt részem, és messze nem ők a "rekord" :) Ez a "kifutó évjárat" eléggé relativ. (főleg ha egy korabeli férfi keres párt, mert az sem ritka dolog)
Szóval ha tényleg olyan alkata van mint amit állit, és helyes az arca, akkor előlem biztosan futnia kéne, de jó gyorsan,mert ha elkapom... :DDDDDDDDD
Biztos,hogy van.
Én mondjuk fiatal vagyok.20 éves.De az a tapasztalatom,hogy a korosztályomnak nem kellek.Fiatal vagyok a 18-20 éveseknek,és nem írok akárkinek.Elég nehéz alapból megnyerőnek lenni.Mert szinte minden lánynak/nőnek több százan írnak.Sosem a legszebb érdekelt.Átlagos lányoknak írtam akik számomra vonzóak a feltételeiknek saját elgondolás szerint megfeleltem volna.
Viszont eddig csak csalódás volt.
Általában pont az ilyen pasiknak vannak elvárásaik, mikor saját magát sem tudja rendbe rakni :/
Másrészt meg, ha egy hullámhosszon vagyok egy lánnyal és találkozunk, nem igazán érdekel miben van a randin. Miatta megyek, nem azért, hogy megnézzem milyen ruhában jön el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!