Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon valóban így van?
Figyelt kérdés
13 lánynak írtam levelet eddig.(nem plázacica típusú lányoknak)18-19 év körül,és egyszerűen válaszra se méltatnak.még egy "bocsi,de nem vagy szimpatikus" levelet se kaptam.normális,illendő leveleket írtam.ez szokványos dolog?vagy tudjam le annyiban,hogy csúnya vagyok,és azért nem válaszolnak?2012. júl. 9. 18:30
1/7 anonim válasza:
én már 30-nak írtam de egy sem válaszolt:D
Ne vedd a szívedre egyszer az egyik majd csak visszaír
Van kint képed?
2/7 anonim válasza:
Örülj neki, időben kiderült, hogy bunkók, legalább megkímélted magad olyanoktól akik nem érdemelnek meg. Több önbecsülést:) 24F
(Én nem ismerkednék társkeresőkön, még ha egyedülálló vagyok is, ott nem érezni a másik kisugárzását)
4/7 anonim válasza:
Mivel a lányokban van annyi együttérzés, hogy nem írják le, h gáz a dumád és ronda vagy, így inkább nem írnak semmit
5/7 A kérdező kommentje:
van kint kép,kitöltött adatlap,normális bemutatkozás.de ez van egye fene... :)
2012. júl. 9. 18:39
6/7 anonim válasza:
barátnőm mesélte, hogy régen fent volt társkeresőm, és pár nap alatt több mint háromszázan írtak neki, annyinak lehetetlen visszaírni. aztán meg mindegyik gáz volt, akikkel randizott :D végül akivel összejött azt is otthagyta, mert kiderült, hogy csúnyán átverte... velem nem is ment el volna randizni, ha fenn lettem volna :) engem másképp ismert meg. szóval szerintem hagyd a fenébe a társkeresőt :D
7/7 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok én is... de mit tehetnék ha nem látom más lehetőséget a nőkkel való ismerkedésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!