Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mért nem válaszoltok a társkereső oldalakon kapott üzenetekre?
Én azért, mert ha visszaírok udvariasan, hogy nem, akkor minden esetben azt kaptam, hogy egy büdös r.ohadt kva vagyok. Ezért meg nem fogok fölösbe leveleket irkálni.
Amúgy se vágom mit van ezen mindenki úgy fennakadva. Én is küldtem már vagy több tucat levelet, amire nem kaptam választ. Egyértelmű, mit jelent nem? Akkor minek akarod ezt írásban is látni...?
21L
nem mindenki szokott, vagy nem néz fel rá..
én régen mindig vissza írtam, de már nem vagyok fent :)
Én azért, mert ha visszaírok udvariasan, hogy nem, akkor minden esetben azt kaptam, hogy egy büdös r.ohadt kva vagyok. Ezért meg nem fogok fölösbe leveleket irkálni.
Amúgy se vágom mit van ezen mindenki úgy fennakadva. Én is küldtem már vagy több tucat levelet, amire nem kaptam választ. Egyértelmű, mit jelent nem? Akkor minek akarod ezt írásban is látni...?
21L
Egy lány rengeteg levelet kap a társkeresőn. Akkor is, ha nincs fényképe. Ha van, akkor még többet.
Mindegyikre egyszerűen képtelenség lehet válaszolni (én nem vagyok fent ezeken az oldalakon).
néha azért nem írok vissza, mert van olyan oldal ahol csak bizonyos számú levelet lehet küldeni, és akkor olyanra fordítom akire én szeretném, főleg ha látja vki hogy nem vagyok vip tag se hogy vissza tudjak írni, akkor hogy várják el
meg előfordult olyan is amit az első válaszoló írt, hogy még engem hordtak el mindenféle r*bancnak
én 2 oldalon voltam eddig fent a parom.hu-n és a paratlan.hu-n 6 hónapig, mindenhol írtam értelmes egyszerű levelet elég sok nőnek legalább 30-30 nak.
a 2 oldalt összeadva 60 bol, 1-re kaptam választ!
lehet h kib@szottul ronda lennék..habár annyira nem hiszem mert voltak barátnőim..nem is rövid időszakig, és hát több formában is írtam a leveleket...
de élőben sikerült találnom valakit, neten egyszerűen NEM!
végre rájöttél, hogy semmi értelme a társkereső oldalaknak, a sza*ros facebooknak és a fas*zom tudja még minek...
ha nem vagy kimondottan jóképű és nincs kipakolva 123123db kép ami a rendkívül jó anyagi helyzetedet tükrözi akkor érdemesebb lenne a karizmáddal és a jó fellépéseddel esetleg humorral próbálkozni, személyesen!
nem mintha olyan nagy szakértő lennék, de számomra ez a logikus. kismillió ilyen kérdés volt már... asszem még nekem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!