Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a társkereső oldalakon csak egyes srácoknak irnak hozzászólást a lányok a képeikhez?

Figyelt kérdés
3 társkereső oldalra regiztem, és kiváncsiságból végignéztem hogy milyen a férfi felhozatal (persze csak azután miután megnéztem a nőit :)) és azt kell mondjam hogy úgy 4-5 férfit találtam mindegyik oldalon akiknek a képeiről tényleg az jön le hogy nagyon jól néznek ki. Ezek a csávók kaptak egy halom hozzászólást a képeikhez, míg jómagam és rajtuk kívül az összes többi egyet sem. Nem akarom elhamarkodni a kijelentésemet, ugyanis megpróbálom még azt hogy a netről letöltöm egy jóképű csávó képét és azt töltöm fel hadd lám írogatnak e. Én komolyan nem gondoltam hogy a lányoknál pont úgy megy a szelektálás mit nálunk férfiaknál :) Vagyis sokan mondták már, hogyha jól nézel ki a csajok magától értetődően jönni fognak majd. De nem akartam elhinni nekik ezt az állítást, annak ellenére hogy a jól kinéző havereimnek mind volt barátnője, és egy egy közülük olyan negatív mint a segg. Hát evvan. Vagy már a képekről is átjön a csajoknak hogy milyen a kisugárzása a csavónak, az hogy magabiztos, az hogy laza? Haggyuk már az ilyesmit :P Frusztrál vagy nem, el kell fogadni?
2012. márc. 24. 10:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én sem kapok semmi ,hozzászólást ,söt még arra se képesek a csajok ,hogy válaszoljanak egy levélre.
2012. márc. 24. 11:02
 2/15 anonim ***** válasza:
társkereső oldalon elég kevés jön át a személyiségből... ezért kénytelen mindenki képről ítélni, és nyilván minél jobban nézel ki, annál többen akarnak megismerni. szerintem ez amúgy tök logikus. nincs a homlokodra írva, hogy milyen csodás személyiség vagy amúgy. am a normálisabb nők ha jobban is érdeklődnek a jó pasik iránt, és kiderül a jó pasikról, hogy hülyék/buták/unintelligensek/bunkók, akkor mennek a süllyesztőbe. ezért mondják, hogy a külső megfog, a belső megtart.
2012. márc. 24. 11:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Akkor ebből az következik hogy ha nem nézel ki jól inkább hagyni kell a társkereső oldalakat a búsba. De épp azért "menek0ltem" a társkereső oldalakra, mert úgy éreztem hogy nem nézek ki elég jól, ahhoz hogy a való életben szivélyesen fogadják közeledésemet a lányok, mert itt is fontos a kinézet, aki nem vonzó azt meg sem akarják ismerni, kivétel ha nem bányarémekről beszélünk. Akkor hol kellene próbálkozzak?
2012. márc. 24. 11:16
 4/15 anonim ***** válasza:
Akkor most megosztok egy nagy titkot :D A képeknél nagyon sokat számít a photoshop. De tényleg, miniatűr hibákat kipofozol, kicsit feldobod vele a képet, már viszik is, mint a cukrot. Ezen kívül nagyon fontos szerepe van, hogy hol fényképezed le magad, illetve hogy hogyan. Én is hülyén néztem, amikor ezt hallottam, de lehet van benne vmi. Mivel mindenkinek az első benyomást a külső teszi, ezért arra a lapra kel felrakni mindent, mivel ott vki megnéz téged, mit lát? A képedet...
2012. márc. 24. 11:20
 5/15 anonim ***** válasza:
attól, hogy jó a képed, és eljutsz a taliig valakivel, még nincs egyenes utad az életébe meg az ágyba :D ugyanis ha élőben tök más vagy, mint a képen, akkor menekülni fog a csaj. pont erről beszéltek a fodrászomnál a múltkor, hogy valami ilyen szituba került a csaj, és mennyire kellemetlen volt, hogy azt hitte, egy Brad Pittel találkozik, és egy hót tutyimutyi, buta pasi volt, aki még tök másképp is nézett ki.
2012. márc. 24. 11:23
 6/15 A kérdező kommentje:
Úgy kell neki, tanulja meg hogy ne külsőre itéljen. Óóóó uramisten, miért nem nézhet ki mindenki tökéletesen? És akkor nem létezne frusztrált ember...
2012. márc. 24. 11:47
 7/15 anonim ***** válasza:

már ne is haragudj, de TÁRSKERESŐN miből ítéljen, ha ne külsőből? leírni azt írsz le magadról, amit akarsz, nyilván mindenki megpróbál sokkal szimpibbnek tűnni, kamu az egész. csak a kép van, amiből ítélhet az ember... te pl szívesen találkoznál egy 120 kilós csúnya lánnyal? nem hiszem.

ne álszenteskedjünk már. fiúknak és lányoknak is pont ugyanúgy számít a külső, és ez tök NORMÁLIS, TERMÉSZETES dolog, ezért senkit nem lehet leszólni, ez nem negatív tulajdonság. hogyan legyen együtt valaki olyannal, akitől amúgy undorodik?

amúgy ha tényleg nem nézel ki jól (küldj képet, és megmondom, mert lehet, hogy tök helyes vagy amúgy, csak negatívan állsz magadhoz), akkor nincs nagyon esélyed utcán vagy bulihelyen ismerkedni, mert ott megint csak a külső a fontos. én a haverokon keresztüli ismerkedést javaslom. ha egy haverod elmegy más haverjaival valahova, kérd meg, hogy vigyen magaddal téged is. szerintem így a legjobb... sokkal kevesebbet nyom a latba a külső. de akkor se számít csodára egy hét alatt.

2012. márc. 24. 11:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, lány vagy fiu vagy? Már csak a megbizhatóság kedvéért ;)
2012. márc. 24. 11:55
 9/15 anonim ***** válasza:
lány vagyok:D
2012. márc. 24. 12:32
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem küldhetek képet sajnos :) Bizalmatlan vagyok a lányokkal. Ha nem nézek ki jól úgyse mondod meg, max azt hogy nem vagyok az eseted, ami nekem nem segit, hisz csupán egy vélemény a 4 milliárdból. De azért köszi az ajánlatot, kedves vagy. :)
2012. márc. 24. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!