Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a társkereső oldalakon csak egyes srácoknak irnak hozzászólást a lányok a képeikhez?
A lányok azért indulnak be ezekre a pasikra, mert látják a többi nő hozzászólásait. Aztán még egyet hozzátesznek :D Ennek a magyarázata, hogy nők a sikeres férfiakra buknak. sok hozzászólás->sikeres a nők körében->tetszik a nőknek
Ja és rengeteg múlik a jó képeken. Az ideális férfi kép: legjobb ruhában, izmot villant, állattal pózol, kifele flörtöl a képből és persze józan. A borosta képen jól mutat, randira viszont nem jó. női logika :D
Társkereső oldalakon mindig te kezdeményezz. Először is csinálj egy urvajó profilt, aztán írj rá a csajokra. Minél hamarabb beszélj meg randit!
Az egyik barátommal csináltunk egy tesztet,a nyetről leszedtünk egy szteroidos izmos pasi képét, egy kocsit, meg még 1 képet. Random bejelölgettünk csajokat.... ééés 90%-a visszaírt. Nektek tényleg ez jön be, ha az embernek nincs kocsija meg nem f@x gyúrós akkor nem is lehet visszaírni... Valahogy a mai lányok mintha túl magasan hordanák az orrukat, ha úgy öltözöl fel akkor jó ,hogy megnéznek majd az utcán. Egy bevásárló központban dolgozom, és csak nézem hogy a mai 14-20 éves korosztály milyen, a fiúk is meg a lányok is. Egy idióta képről senkit nem érdemes beskatulyázni. ha magamból indulok ki lehet nem én vagyok a legszebb/ izmosabb/stb a világon, de nem egyszer jártam már úgy ,hogy megbeszéltük ,hogy találkozunk.... után az illető baszott eljönni a találkozóra... Szóval KEDVES lányok előbb magatokban kéne mélyen szétnézni, ha nem lennének magasak az igényeitek akkor talán találkoznátok normális emberekkel is, nem csak ilyen fuxos egy estére kellesz című emberkékkel...
22F
Ha élőben találkozol egy nővel, akkor teljesen máshogy működnek a dolgok. Olyankor 90%ban az attitüdöd, kisugárzásod számít és ha nem vagy rémisztően ronda, akkor minden a magabiztosságon, személyiségen múlik. Persze ha izmos vagy, akkor kicsit előrébb rajtolhatsz, mint a többi srác, de még mindig leelőzhetnek a kisugárzásukkal.
Viszont társkeresőn nagyrészt a kép számít, meg az, hogy mennyire szellemes, eredeti a bemutatkozó szöveg. De leginkább a kép. Ezért jól kel pózolni, legjobb arcodat mutatni, aztán nyugodtan segíts rá photoshop-al, már csak egy egyszerű szín, kontraszt állítás végett is.
Hasonló a helyzet a diszkókban. Ott különösen sok ember van viszonylag kis helyen, tehát van választék. Ezért lehet az, hogy a nők a pasik felső 20%át veszik csak figyelembe. Ezért klubokban nagyon kell bírni a visszautasításokat. Persze ott se a külső számít igazán, hanem a tánc, öltözet és az attitűd a legmeghatározóbb.
Tehát röviden nem kell fitness modell, filmsztár, bankigazgatónak lenned, hogy csajozhass. A legfontosabb, hogy minél magabiztosabb legyél, arra buknak a csajok. Én is hiába gyúrtam szét az agyam, aztán minden csaj szívesen beszélgetett velem. Csak a 2. mondat után rájött, hogy be vagyok szrva és ott hagyott. Azóta persze rájöttem erre a hibára és kijavítottam :D
pedig ez a csajozás "alaptétele" hogy a nők mindig az erős, domináns, uralkodó, bátor stb stb férfiakra buknak. miért?
Az állatvilágban a cél, hogy erős, egészséges utódot hozzunk létre. Ehhez jó géneket kell örökölni apai ágon. Ezért a nőstények mindig a legnagyobb, legerősebb, legszebb fészkű stb hímmel párosodnak. Az állatokból lettek az emberek, az ösztön megmarad. Nálunk miből látszik, hogy egy férfi életrevaló?
-uralja a többit
-nincs mitől félnie, ezért magabiztos, bátor
-biztosítja az utódok megélhetését (magyarul gazdag)
-nem mutatja ki, hogy szüksége van nőre, hiszen van neki sok
-élvezi az életet
Persze lehet ezt még variálni sok sok tényezővel. De már ez is választ ad a sokszor feltett kérdésre:
Miért van az, hogy a nők azt mondják, hogy egy kedves, aranyos fiút szeretnének, róla írnak ki idézeteket facebookra, de ennek ellenére mégis csak a bunkó állatokkal járnak és az ő ágyukban kötnek ki?
Mert a határozott, magabiztos viselkedésük erőt sugároz és a nők _tudat alatt_ vonzódnak az ilyen férfiakhoz.
Egy jó fiú viszont udvarias, óvatos, csendes. Ez a magatartásforma egyáltalán nem az, amire a nők beindulnak. Sőt, valami érthetetlen módon azt sugallja nekik, hogy te erre be lettél tanítva. Más, erős férfiak jelenlétében vetted fel ezt a magatartásformát. "Én nem jelentek veszélyt a te magas státuszodra.. én csak egy kis aranyos szeretetreméltó ártatlan férfi vagyok" Ugye, hogy nem hangzik jól?
Viszont _tudatosan_ a jófiút keresik. Szeretik a romantikát. Olyan férfira vágynak, aki érzelmileg elbűvöli őket. Sőt, olyan férfit keresnek, aki nem jelent rájuk veszélyt, hűséges lesz, egy kis szeretetreméltó ártatlan férfi... Ellentmondás, nem? Pedig ez van :DD Jobb kihasználni, mint szembe menni vele.
A tudatalattira legkönnyebben a non-verbális jelekkel, a tetteiddel lehet hatni, a tudatra pedig a beszéddel. Tehát legyél határozott, erős kiállású, de ha épp szóba kerül, említsd meg, hogy mennyire szereted a családodat, állatbarát vagy, stb
Na, micsoda borzalmas tudományos elemzést írtam xD Neked nem kell ennyire elemezni, kombinálni a dolgokat, csak nekem nagyon ráállt az agyam a tudományos gondolkodásra... Az a legjobb ha természetesen megy a csajozás.
Ja és persze, milyen jó dolgunk lenne akkor, ha a nők a csendes pasikra buknának. Ó, semmi dolgunk nem lenne, csak hagyni, hogy a nők felszedjenek minket. De ez a könnyű út! A könnyű út a gyengék útja! A könnyű út soha sem vezet eredményre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!