Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mért nem válaszoltok a társkereső oldalakon kapott üzenetekre?
Figyelt kérdés
86 üzenetből 1 válasz az is elutasítás! Ennyire nehéz válaszolni!2012. márc. 29. 21:09
11/14 anonim válasza:
Nem sokáig voltam fenn társkereső oldalon, de tudod mi volt? Volt olyan nap, nem túlzok, hogy több mint 300 megkeresést kaptam. Lehetetlen mindet elolvasni, ha csak nem akarom ott tölteni a gép előtt az életem. Ha ezt át akarom ültetni való világba, nem virtuálisba, akkor úgy tudnám ábrázolni, hogy egy 300 méteres séta alatt méterenként megszólít valaki, hogy nincs-e kedvem megismerkedni vele. Ez kb olyan mint az álláskeresés. 500-an elküldik az önéletrajzukat, a negyedét el sem olvassák, sőt meg sem nyitják a levelet. Most ekkora erővel álláshirdetésre is értelmetlen jelentkezni.
12/14 anonim válasza:
A legtöbb ember aki nekem ír 20 évvel idősebb... Milyen válaszra számítanak az ilyenek? :D Én legtöbbször mondjuk szoktam válaszolni.
13/14 anonim válasza:
Ha nagyon ráérek visszaírok mindenkinek. Bár én azt tapasztaltam, ha egy sráccal kedves vagyok, az már azt hiszi, hogy akarok is tőle valamit. Ezért inkább csak megköszönöm, hogy megtisztelt a levelével, de én nem szeretnék tőle semmit. Aki meg szimpatikus, azzal meg beszélgetek. De őszintén szólva én nem társkeresés céljából vagyok fent, szimplán csak kíváncsiságból. Nem hiszek a netes szerelmekben.
18/L
14/14 anonim válasza:
Én anno mikor fent voltam,ilyen oldalakon (semmi értelme megjegyzem),válaszoltam mindenkinek,aki normális volt..bár tény,hogy volt,olyan oldal,ahol annyian irtak,hogy elolvasni sem tudtam..Off-Emlékszem volt egy pasi,akinek azért irtam,mert annyira nyögött,h nem ir neki senki..aztán irtam neki és válaszolt..nos a stilusából rögtön rájöttem,hogy miért nem irnak neki vissza--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!