Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnnek el a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a lányok levelezés közben? Akarnak ezek egyáltalán ismerkedni a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Már az is csodaszámba megy, ha egyáltalán válaszolnak a levelekre. Ez az arány már önmagában véve is siralmas és katasztrofális, döbbenetes. De ha valami még nagyobb csoda folytán elkezdődik egy levelezés, akkor szinte minden esetben előbb vagy utóbb eltűnnek, tehát egyszerűen már nem válaszolnak egy idő után. Miért csinálják ezt?! Hogy ha elkezdődik az ismerkedés, akkor már jó lenne eljutni a találkozásig is. Hiszen ez jelenti a lényeget; ennek így kellene működnie; ez a célja, alapja ezeknek az oldalaknak! Ha az ember valóban szeretne valakivel megismerkedni, akkor alig várja, hogy megkapja a leveleit, és hogy egy idő után találkozzon is a másik féllel. De ezek még annyit sem írnak, hogy "ne haragudjak, meggondolták magukat valamiért, és inkább nem szeretnék folytatni a levelezést, ismerkedést". Mindent el lehetne intézni még így interneten keresztül is, felnőtt emberekhez méltóan. De nem, ezeknek még ez is a nehezükre esik; illetve nem tudom. Inkább eltűnnek. Pedig nem kellene hozzá sok, mindössze egy alapfokú tisztelet a másik ember iránt, és el lehetne intézni, még ha nem is esne jól. Ez mégiscsak így lenne a korrekt és tisztességes, nem pedig pofátlanul, sumák módon eltűnni. Hogy ha tudnám, hogy hogyan élnek, és mi zajlik a fejükben ilyenkor, akkor valószínűleg okosabb lennék. De egyáltalán: mi van ezeknek a lelkiismeretével? Ezek után joggal merül fel a kérdés: akarnak ők, az ilyenek egyáltalán ismerkedni ezeken az oldalakon?!
2012. máj. 8. 23:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
biztos nagyon unalmas vagy
2012. máj. 8. 23:06
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Lehet abban is valami, hogy unalmas vagy, de egyébként van abban valami amit mondasz. Én is megfigyeltem ezt. Persze a megfelelő lány nem fog így hozzáállni, csak hát nehéz három sor leírás meg egy kép alapján megismerni valakit. Ez oda vissza is működik, néhány levélváltásból leszűrhetnek olyan dolgokat rólad (amik akár nem is igazak) ami miatt unszimpatikussá válasz. Aztán mivel nem te vagy az egyetlen aki ír nekik szűrnek. Vagy csak simán félnek jobban belemenni, mert hátha pórul járnak.

Jó kérdés, érdekelne néhány érintett hölgy véleménye :)

2012. máj. 8. 23:34
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Mivel legalább 5 másik emberrel leveleznek, könnyen lehet, hogy valakivel jól sikerült a randi. Utána fel sem néz a társkeresőre vagy limitált számú üzenetet küldhet és érthető módon nem pazarolja az el.
2012. máj. 9. 00:58
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Akarnak, de minimális elvárás náluk a Brad Pitt szintű külső. Aki ezt nem üti meg, az annyit se érdemel, h visszaírjanak neki.
2012. máj. 9. 08:23
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Én már "tűntem el" vagy kétszer ilyen oldalakon egyesek számára, meg is mondom, miért.

Ha valaki nem hajlandó 3 szónál többet írni egy levélben több levélváltáson keresztül, akkor vele nem tudok mit kezdeni. Ő ír rám, és csak harapófogóval lehet belőle kiráncigálni az infót, ráadásul mind a 3 szava hibás nyelvtanilag... nem nyerő stratégia, békén is hagyom inkább az illetőt.

Van az a típus, aki folyamatosan futtatja magát, ódákat zeng "hőstetteiről" és csak magáról beszél, egy árva kérdést nem hajlandó intézni ahhoz, akire ő írt rá ráadásul.

Szóval, akikről lerí, hogy képtelenek komolyan venni a társkeresést, sőt, nem is veszik a fáradságot, hogy ennek az ellenkezőjéről meggyőzzenek, akkor abból semmi nem fog kibontakozni.

Minden más esetben válaszolok és ha nem akarok az illetőtől semmit, arról is értesül.

2012. máj. 9. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Kicsit off...

Sok kérdést én sem írtam. Inkább úgy fogalmaztam, hogy minden levélben hagytam 4-5 mankót. Ezekbe bele lehetett kapaszkodni és rá lehetett fűzni. Bizonyos szinten engedtem a lánynak, hogy arra vigye a beszélgetést, amerre ő szeretné.

Sok esetben ez nagyon jól működött, de vannak, akik csak a kérdőjelekből értenek. Olyannal nem akartam ismerkedni, aki csak egy kérdésekkel hemzsegő levélre tud válaszolni.

2012. máj. 9. 13:11
 7/12 A kérdező kommentje:

Érdekes vélemények születtek.

Velem is előfordult már nem is egyszer, hogy nekem kellett állandóan kérdeznem. Persze, először én írtam, de azért ez idegesítő tud lenni, akárhogyan is nézzük. Nehéz azt elhinni, hogy a másik félnek nem jut eszébe semmi, akármelyik fél kezdeményez az első levélben.

Kétségtelen, hogy már a levelekből is le lehet vonni lényeges következtetéseket. De én mégis azt mondom, hogy amíg nem történik találkozás, addig a másik félről történő véleménynyilvánítás még felszínesnek tekinthető. Csak hát éppen ez itt a probléma, hogy már a levelezésig is hihetetlenül nehéz eljutni. Az ismerkedéshez idő kell. Ha pedig meg sem adják az esélyt, akkor így nem lehet előbbre jutni. Idő kell ahhoz, hogy az ember rájöjjön, megtudja, hogy az illető milyen terjedelemű leveleket olvas szívesen, mi az, ami fekszik neki.

Az is nyilvánvaló, hogy a kinézetnek fontos szerepe van. De ha a lányok, nők jelentős része csak az ún. "szépfiúkat" meg a gazdag embereket várja, ezekre vágynak, akkor ne csodálkozzanak, hogy ha ők is egyedül maradnak. Jó, az rendben van, hogy nagy a kínálat, de azért lejjebb kellene adni az igényekből, tisztelet a kivételeknek; már csak a saját érdekükben is. Még akkor is, ha ki vannak szolgálva, és nekik általában csak választaniuk kell. Tehát ez is igaz lehet szerintem, hogy nagyon válogatósak.

Logikusnak tűnik az az érvelés is, hogy közben esetleg mással, másokkal is elkezdenek levelezni. Ezzel a lehetőséggel tényleg számolni kell, hogy a végén nem én leszek a "befutó". De szerintem még ezt is be lehetne vallani, le lehetne írni, hogy nagy a kínálat, és több fiúval próbálkoznak ismerkedni. Szerintem akár még az is beleférne, hogy eleinte többel találkozik.

De mindez csak az esetek egy részére vonatkozik, mert azt mindig szoktam figyelni, hogy mikor lép be, és hány levelet kap, amikor már velem levelezik. Én azt vettem észre, hogy általában nem kapnak sok levelet; legalábbis az én lakókörzetemben. Ha egyáltalán kapnak. Emellett, ha korlátozott levélszámú az oldal, akkor meg szoktam adni az e-mail címemet is. De sajnos ilyenkor is ezt csinálják, ugyanúgy eltűnnek. Akárhonnan is nézem ezt az egészet, nagyon passzívak a lányok ezeken az oldalakon, tisztelet a kivételeknek.

2012. máj. 9. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:
12:13 vagyok, és lesarkosítottátok a mondandómat rendesen. A tisztánlátás végett: nem a kérdőjelek száma nekem a lényeg, de nem akarom magam ismételni. Olvassátok el az előző hozzászólásomat figyelmesebben.
2012. máj. 10. 04:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

J

A párkeresésőkön ténleg csak nagyyrészt a képeket nézi mindkét nem. A legtöbb lány csak az önbecsülését helyrerakn jár föl ilyen oldalakra mert ha udvarolnak nekik és látják hogy kellenének sok férfinak azzal megnő az önbecsülésük. Amelyik találkozni is akar az vagy a szex miatt teszi vagy ténleg tetszel neki.Ha meg nem ir vissza ha már nemérdekld (mert már érzi hogy megkaphat v mert ténleg emérdekled) azon necsodálkozz ilyenek... ugyvannak vele soan h nemakarnak megsérteni, meg a nyilvánvalót (hogy nemérdekled) minek leirni. De a legtöbbben ténleg nincs meg az alapvető tisztelet (pl ha lelép a csetről elköszön stb.) észrevételeim szerint a nők nagyrésze ténleg nem veszi komolyan a párkeresést.

2012. máj. 12. 00:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Felregisztrál a csaj a társkeresőre. Még ki se töltötte az adatlapját, de már érkezik 10 levél, 5 chat felkérés, kacsintás, ajándék, mindenféle bizb*sz amit lehet ezeken az oldalakon küldeni.

Kitölti a csaj az adatlapját, leírja mondjuk, hogy keres 25-30 év közötti Budapesti srácot. Kap 32 levelet Nyíregyházáról, 41-et külföldről, 15-öt csajoktól, amiből 1 valóban az, valamint ezek kb 10%-a esik bele a kívánt életkorhatárba.

És akkor abból az ötből, aki be is jön a csajnak négy kamus, te pedig ötödikként úgy indulsz, hogy valószínűleg te is egy p*cs vagy, és ebből kell szépítened.

De ahogy korábban is írták csajok közt is vannak akik nem ismerkedni járnak fel, csak önfényeztetni, vannak akik ismerkednének, de nem elég bátrak, megijednek, ha úgy néz ki, hogy alakul valami, félnek csalódni, lehet hogy tényleg nem jössz be, de nem akarják megmondani, vagy összejön valaki más. Utóbbi esetekben mondjuk tényleg tisztább lenne, ha megírnák, hogy bocsi, de inkább ne...

2013. júl. 29. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!