Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a lányok levelezés közben? Akarnak ezek egyáltalán ismerkedni a társkereső oldalakon?
Jó a kérdés, ugyan két éves, de válaszolok. Közvetlenül, talán, nem is a kérdésre. Induljunk ki a valóságból (mármint az életben történő udvarlásból). Akinek akkora szerencséje van, hogy fiatal férfiként, fiúként őszintén tud az Édesapjával nőkről beszélgetni, az ezt megtudja. (Sajnos nekem sem volt ilyen szerencsém...) Egyszóval ezért is lenne fontos, hogy minden fiatalnak legyenek szülei és velük jó kapcsolatuk legyen. (Ezért is nagyon fontos a család, mert Apa és Anya kép nélkül nagyon nehéz.)
Tehát, a nőkben és minden egészséges nőben van egy jó értelemben vett büszkeség. Ezt nevezhetjük egyfajta védelmi "ösztönnek" is.
Magyarul, egy nő nem fog a magánéletére való utalásokat tenni egy idegen férfinak.
Ez sokszor odaáig megy, hogy nem mondja azt, hogy neki "más tettszik", vagy "van barátja", hanem azt monja, hogy legyünk "csak barátok". (Most nem az internetől beszélek.)
Megjegyzem, ez a helyes női viselkedés. Az nagyon rossz út, amikor egy nő kiteregeti egy idegen férfi előtt a magánéletét, teszi ezt pusztán naivitásból, vagy érdekből, tudatosan.
Szerintem alapvetően azokkal a lányokkal kell ismerkedni, akik megemlítik a saját családjukat, beszélnek neked a saját szüleikről. (Most, ez lehet pozitív, vagy sajnos negatív információ is, de a lényeg az, hogy esik róla szó és kicserélitek a családdal kapcsolatos érzéseiteket.)
Ezt én fontosnak tartom, mert enélkül igen könnyen úgy járhatsz, hogy: "Te jó ég, hát ki ez az ember, évek óta azt hittem, ismerem, de most rádöbbentem, semmit sem tudok róla!"
F, 25 felett
ui.: Persze azért én bátorítanék minden nőt, lányt, hogy legalább annyit mondjon, hogy "ne haragudj, de nem jössz be".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!