Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves társkereső Fiúk/Férfiak...

Kedves társkereső Fiúk/Férfiak, valóban az "egekben vannak" a Lányok/Nők elvárásai?

Figyelt kérdés

Már nem tudom hányadik kommentben olvasom ezt a megállapítást, mert rohadtul sokadikban, és kíváncsi vagyok a bővebb indoklásokra. Most tekintsünk el attól, hogy tisztelet a kivételnek, mert ez természetes, de lévén, hogy jómagam nő vagyok, komolyan érdekel, hogy milyen az általános vélekedés rólunk. Próbáljunk meg a kérdéshez indulatmentesen, kulturáltan közelíteni, mert ahogy levettem, itt sokakat túlzottan érzékenyen érinthet a probléma (és mert legyen ez alap elvárás, remélem ez nincs az egekben).

Nemrég randiztam egy heti levelezgetés és pár telefonbeszélgetés után egy férfivel. Képcsere is volt, úgy éreztük jó lenne személyesen is összefutni. Levélben még kifejezetten előnynek értékelte nálam, hogy jobban szeretem a laza öltözködést, és nem ragaszkodom az öltöny-nyakkendős megjelenéshez, ahogy írtam neki, jómagam is inkább farmeres-lapos sarkú cipős típus vagyok. A randi aztán nagyon nyögve nyelősen sikerült, este meglepetten kérdeztem e-mailben, hogy mi volt a baj. Kiderült, hogy szoknya-magassarkú-harisnya kombinációban szeretett volna látni, nem pedig farmer-csizma viseletben. Ez olyan csalódottsággal töltötte el, hogy ezzel be is fejeződött gyors románcunk. Az illető farmerben, csíkos pulóverben, koszos tornacipőben, és zsíros hajjal jelent meg az első találkán, így ebben az esetben nem tudom egekben lévő elvárás volt-e részemről a legalább megmosott haj.

2013. dec. 9. 12:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikusan az az eset, amikor neten mondunk valamit, de nem gondoljuk komolyan. Az ápolt külső egyébként napi elvárás kéne legyen.

Az, hogy miben csalódik zsiros hajjal, egy normális nőt hidegen hagy. Az elvárások 1:1 arányúak, amit magadtól elvársz azt elvárhatod mástól is!

Néha -nemtől függetlenül- olyan elvárásokat olvasok itt listába szedve, hogy tipikusan lányregény alapján született, és a pasik sem kivételek néha. Bár tény, hogy ők rugalmasabbnak tűnnek. Szerintem ennek az az oka, hogy ha egy nő odamegy egy férfihoz, hogy őt akarja, nagyságrendekkel kevesebb a visszautasitás mint forditva.

A pasik "hozzászoknak" ahhoz, hogy állandóan kikosarazzák őket, ők lejjebb adják, néha már túlságosan is, csak végre valaki ne utasitsa. A nőknél meg látok olyat, hogy "nagy a választék kicsit finnyásan válogathatok"

De a te elvárásod nem ide tartozik...

2013. dec. 9. 12:47
 2/23 anonim ***** válasza:
35%

Nos igen,hatalmasak az elvárások sajnos,nem véletlenül nem találnak, köztük én sem egy normális lányt,pedig mi bizony adunk is magunkra.Csak a külsőnk alapján elsőre elítélnek és megismerni sem akarnak.

Teljesen jól fogod fel Te a dolgokat,ilyenből kellene nagyon sok,de olyan ritka az ilyen mint a fehér holló.És persze te sem a normálisabbakkal kezdesz,akik igényesek magukra,látod ott az eredménye amit leírtál.Ha valóban ez volt a baja,istenem látod és Te ilyenekkel kezdesz,ilyen ostobákkal akiknek már ennyi is baj,jézusom.

Részedről teljesen korrekt volt az elvárás,csak ilyenekkel mint írtam nagyon ritkán vagy soha nem találkozunk,akik persze normálisabbak. :/

22/F

2013. dec. 9. 12:48
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Erre szerintem te is tudod a választ, csak felhúzott az eset és most itt morgod ki magad. Mindenki olyan elvárásokat állítson fel ami magára is igaz. Szóval aki ápolatlanul megy egy találkozóra, az ne várja el, hogy kiöltözve bárkirálynőként jelenjen meg szemben valaki és fordítva. Az első találkozáskor az ember igyekszik a legjobbat mutatni magából akár külsőre akár egyéniségileg, hát ha ennek a srácnak ez volt a legjobb akkor kár rajta rágódni, hogy legyen-e folytatás ilyen egyszerű. 23/F
2013. dec. 9. 12:48
 4/23 anonim ***** válasza:
53%
Erről sajnos nem tudunk nyilatkozni, hiszen jó, ha 100-ból 1-szer visszaírnak, akkor is "Bocsi, nem vagy az esetem" szöveget, így nem tudjuk, mi az a randi.....
2013. dec. 9. 12:51
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem leginkább az anyagi/egzisztenciális téren lévő elvárások szoktak zavarni mert személy szerint azt nem tudom megadni. Zavar továbbá a külső megjelenéssel kapcsolatos kötözködés is nők részéről azaz legyen szép sportos külső mint amilyen egy boxeralsóban feszítő modell szokott lenni, szőrtelen mellkas/has szóval amikor az ilyen teljesen másodlagos dolgok átmennek prioritásba egy férfival szemben.

Öltözködés nekem teljesen mindegy. Nem szoktam megsértődni egy nő öltözködésén csak akkor zavaró, ha nagyon kirívó és figyelemfelkeltő.

Amit a kérdésedben leírtál azoknak nem is kellene az elvárások között lennie mert alapvetően igénytelenségre vall, ha valaki randi előtt nem mos hajat/fogat/fület, stb.

De hidd el, sok olyan lány van akinek irreálisan magasak az elvárásai miközben ők semmi mást nem tudnak nyújtani a nemi szervükön kívül.

2013. dec. 9. 12:58
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Te elvárásoddal semmi baj nincsen.Én mindig jól felöltöztem randihoz.

Viszont nem ilyen téren van nagy elvárás.

Sok lánynak írtam.Nem vagyok egy főnyeremény.De azt le merem írni,hogy jó parti lehetek egy olyan nőnek aki értékeli kis dolgokat is.

Nagy külső elvárások,és az egzisztencia.Egyes nők olyat várnak el amiért ők soha nem dolgoztak meg!

2013. dec. 9. 13:01
 7/23 Költőnő? ***** válasza:
100%
hát ezek szerint sajnos van akinek az alap sem az :(
2013. dec. 9. 13:03
 8/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig beérkezett válaszokat, véleményeket.

Az talán túlzás lenne, hogy felhúzott az eset (már nem vagyok 15 éves(sajnos...), hogy zokogva vádoljam az összes hímneműt egy kalap alá vonva, egyetlen balul sikerült találka miatt), inkább úgy éreztem, hogy a személyes tapasztalatommal némileg illusztrálhatom, hogy bizony nekünk sem mindig népünnepély a társkeresés.

Amúgy is kezdem azt gondolni, hogy az igazit sosem akkor kapjuk, mikor mi akarjuk (legalábbis nagy százalékban), hanem, ha majd a Sors vagy Jótündér látja elérkezettnek az időt:-)

2013. dec. 9. 13:10
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden nő annyi elvárást támasztana a partnerével, mint önmagával szemben, akkor nem lenne semmi probléma.
2013. dec. 9. 13:23
 10/23 anonim ***** válasza:
31%

A Tiéddel semmi baj nincs.A csávó meg egy fa.sz volt,mert amikor közölted vele,hogy normálisan,tisztességes nő módjára öltözöl (és így is mész randira),akkor helyeselt,vagy nem is szólt semmit,a randi után meg hisztizett,hogy nem egy kur.va jelent meg előtte,és hogy ő csalódott.Ez nyilvánvalóan csak dugni akart,máskülönben nem zavarta volna a viseleted.Őrizd meg a jó szokásodat,és öltözködj normálisan!

A legtöbb nőnek tényleg irreálisan magasak az elvárásaik,idősebbeknek-fiatalabbaknak egyaránt: Pénz,hívd meg mindenre,öltözz jól,legyen autód,legyen lakásod, keres jól és legyél sikeres a munkádban, az ágyban is legyél tapasztalt (ha szűz vagy, vagy csak 1 nőd volt akkor szóba sem jöhetsz,ha meg sok nő megvolt az már gáz..), legyél jól tájékozott, bókolj,de ne vidd túlzásba, nyomulj, de ezt se vidd túlzásba, mert akkor túl rámenős leszel, viszont kis mértékben sem szabad csinálni,mert akkor meg tapasztalatlan vagy. Ja és találd ki az áhított nő gondolatait,érzelmeit,kívánságait!

2013. dec. 9. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!