Fiúk, akik azt mondják, hogy azért nem volt még senkijük, mert csúnyák, kérlek titeket, hogy küldjetek egy képet magatokról, mert egyszerűen ezt nem bírom elhinni, hogy valaki ennyire csúnyának lássa magát. Persze nem muszáj, de azért nagyon örülnék.
2013. dec. 3. 23:11
12/19 anonim válasza:
Aki a "manapságot írta" én vagyok megint!
LEGYEN TÖBB ÖNBIZALMAD! NE ROSSZULJ ÁLL A DOLGOKHOZ!
ÉS AZ ILYEN LÁNYOKKAL PEDIG NEM KELL FOGLALKOZNI!
HANEM TÉNYLEG KERESNI KELL EGY OLYAN LÁNYT AKIN AZT LÁTOD HOGY SOK BENETEK A KÖZÖS, ARANYOS! LÉTEZNEK MÉG NORMÁLIS LÁNYOK IS CSAK KERESNI KELL, ÉS BESZÉLGETNI VELÜK, STB....:)!
2013. dec. 3. 23:11
13/19 anonim válasza:
Ugyan, én 29 évesen vagyok így. Neked még nem ment el a hajó, mert a korodbéli nők nem házasok/gyerekesek, csak nagyon kis részük.
2013. dec. 3. 23:16
14/19 Noydra válasza:
Eléggé...
2013. dec. 3. 23:25
15/19 anonim válasza:
Ha csak ez az egyetlen életcélod, és emellett nincs más siker az életedben, akkor igen, valamit nagyon elcsesztél.
2013. dec. 4. 11:31
16/19 anonim válasza:
Nos tisztelt fiúk,segítek nektek ha kell,csak írjátok le hogy néz ki a csaj akit épp megakartok hódítani és a lényeg milyen suliban járt és mit visel magán öltözéket,és hol dolgozik.STB
Mindenkit meglehet hódítani, csak megkel találni rá a megfelelő időt, és helyet vagy helyzetet.
Írjatok nekem: Nevem NYurga
2013. dec. 4. 16:48
17/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem! :D
(Főleg, ha mellette más célod volt, suli, meló, hobbi, sport, akármi...)
Ha nem lett volna semmi más célod mellette, csak így sikerült, akkor sem gáz, vagy elmaradás...
Én most 18, majdnem 19 évesen örülnék, egy olyan korombeli srácnak akivel hasonló a helyzet, mint veled... :) 18/l
2013. dec. 4. 18:39
18/19 anonim válasza:
16:48
Na a mindent tudó csajmágnes gyk randiguru megjelent! Már vártam!
2013. dec. 7. 15:57
19/19 anonim válasza:
A "hát ez elég gáz" válasz az enyém. Egy dolgot tudok mondani: aki lepontozott, az egy szánalmas sz.ar! A válaszom miatt 13%-ot esett a válaszadói helyességem :D. A sok élettelen, ocsmány, életre nem való 21+ szűz f.osfasírtok lepontoztak. Gratulálok! Bebizonyítottátok, hogy az oldal nagy részét ilyen szánalmak teszik ki. Please, pontozzatok még tovább le! Nem volt elég. wáháhá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!