Ki érzi úgy, hogy egyedül van, és lelkileg ki van taszítva a társadalomból?
Figyelt kérdés
A "lelkileg" -et azzal definiálnám, hogy más a gondolkodása, mint aki körülötte van, és nem értik meg.
18L
2013. dec. 2. 22:06
22/23 anonim válasza:
Én is így érzem.A korosztályombeliek nagy részével képtelen vagyok beszélgetni,de az igazat megvallva nem is akarok.A suliban mindig kussolok,mert úgy érzem,szellemileg más utakon járok,más neveltetést kaptam.Nem járok el bulizni,nem majmolom a tömeg által diktált viselkedést.Félek odamenni lányokhoz,mert nem érzem magam magabiztosnak,optimistának,jópofának.Mindig félek,vajon mit fognak gondolni rólam,ha valamiről véleményt mondok.Zárkózottnak látnak az emberek.A családtagjaimon,s 2-3 barátomon,haveromon kívül nem tudok megnyílni,az igazi énemet mutatni.Kicsit Mr. Bean-nek érzem magam biz. szituációkban.
23/23 anonim válasza:
Szerencsére engem kedvelnek! Osztálytársnőmet úgy az egyben mindenki utálja, fiúk azért, mert nem szép, meg picit elhanyagolja a külső ápolását, lányok meg azért, mert mindenkit átvert, hazudott és igazán csak keveri azt a bizonyos sz*rt... És hiába mondja azt, hogy ő megváltozott, ugyanúgy kihasznál mindenkit és ezért nincs egyetlen barátja sem... És bemahyarázta magának, hogy ő intelligens, ezért van kevesebb barátja...
Kezdj el valaki ugyanilyennel dumálni, együtt lenni vele, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!