Ki érzi úgy, hogy egyedül van, és lelkileg ki van taszítva a társadalomból?
Figyelt kérdés
A "lelkileg" -et azzal definiálnám, hogy más a gondolkodása, mint aki körülötte van, és nem értik meg.
18L
2013. dec. 2. 22:06
11/23 anonim válasza:
Na, savasesővel már tudok szimpatizálni, nagyjából én is ennyire foglalkozom ilyen dolgokkal. Pont ezért nem teszek fel ehhez hasonló kérdéseket, és erre próbáltam utalni az előbbi hozzászólásommal. És ez még rímelt is, fúdejó vagyok. :D
12/23 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet, más a gondolkodásom, radikális nézeteim vannak(nem rassz vagy vallás). Tudás alapján ítélem meg az embereket, amíg nem ismerem és nem bizonyított valaki, addig nem veszem emberszámba. Kitaszításról itt nincs szó, többen keresik a társaságom mint kéne.
13/23 anonim válasza:
Csak gondolkodás miatt? Vagy általában is érted a kérdést?
Rám igaz lehet, de nem tudom, nem értem pontosan, hogyan érted.
14/23 anonim válasza:
Én nem én jól érzem magam. Le. Sarom mások mit gondolnak rólam
15/23 A kérdező kommentje:
A gondolkodásból indul ki minden. Egyébként lehet, rosszul fogalmaztam. Nem a társadalom taszított ki, ha nagyon akarnék, be tudnék illeszkedni, de unom. És tudom, hogy van sok olyan ember, aki pl. nem követi, hanem diktálja a divatot, vagy ír egy könyvet... ezekre vagyok kíváncsi, és nem azokra, akik eszik a tévéből jövő marhaságokat mind a politikával, mind -mindennel-kapocslatban. Tényleg nem akarok megsérteni senkit. Csak sok a műveletlen, naiv ember.
2013. dec. 2. 22:20
16/23 anonim válasza:
Kezdesz ráérezni kérdező, [link]
19/23 anonim válasza:
Részben igaz rám, bár én inkább saját magam "száműztem" belőle, csak azóta még nem éreztem azt, hogy ideje lenne visszatérni. Az talán merész kijelentés lenne, hogy a teljes társadalomból ki lennék taszítva, de az biztos, hogy a közvetlen környezetemben nem sok olyan ember van akivel megtalálnám, vagy meg akarnám találni a közös hangot. Ilyenkor mondjuk örülök, hogy el tudom magam szórakoztatni a saját gondolataimmal. :D
20/23 anonim válasza:
Én nem is nézek tévét. Nem érdekel, ami benne van. :D
13. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!