Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl messze van, de szeretnék...

Túl messze van, de szeretnék tenni valamit az ügy érdekében. Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nemrég ismeretlenek.com-on ütöttem el az időd ahol beszélgettem egy rendes sráccal. Senkinek nem linkelem az fb-m, de neki linkeltem amikor kérte. Ennek lassan 1 hónapja. Minden nap beszélünk és nagyon megkedveltem. Rengeteget bókol és szépeket mondd. Egyik nap azt írta, hogy "szeretlek" de én csak egy szívet küldtem neki mert nekem ehhez több idő kell. Nagyon helyes srác néha nem is értem miért bír engem amikor nem vagyok egy világszépe, de mégis gyönyörűmnek becéz. Most majdnem mindenki arra gondol, hogy biztos le akar velem feküdni. Ez nekem is eszembe jutott, de ő az ország másik végén lakik. Akkor miért nem keres magának lányt az ő városából?! Nagyon megkedveltem és most is hiányzik mert ő suliba van én meg beteg vagyok és nem tudok vele beszélgetni. Lehet valamit tenni ebben a helyzetben? Akármit.
2013. dec. 2. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hát ne nagyon reménykedj
2013. dec. 2. 12:31
 12/14 anonim válasza:
Hogyha találkozni akarnátok, te ne menj hozzá, ő jöjjön.
2013. dec. 2. 13:41
 13/14 A kérdező kommentje:
#12 már szóba jött és olyan helyen találkoznánk ami mindkettőnknek közel van :)
2013. dec. 2. 13:49
 14/14 anonim válasza:
Az úgy jó ha közösen megbeszélt ;)
2013. dec. 2. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!