Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok gondolkodásának...

A lányok gondolkodásának megfejtése érdekében született kérdés. Most az ő válaszaikra lennék kíváncsi?

Figyelt kérdés

Felmerül a kérdés bennetek, hogy ki számotokra az igazi férfi? Ilyenkor a túlnyomó többség azt felelné: őszinte, kedves, vicces, legyen érzelmes, inteligens stb...

Azonban a valóságban mégsem történik így, mert végig kell nézned hogy a kiszemelt éppen egy nagy dumás adonisszal lép le. Persze az elején azt hiszed, hogy tetszel a lányak átlagos külsővel és az előbb leírt tulajdonságoddal, mert küldözgetitek a jeleket, amiről foggalmunk sincs hogy mit takar.

Én is megtudom játszani a nagy dumást lehetek olyan sötét mint egy koporsó legmélyebb pontja egy borús nyári estén,félre értés ne essék. akár még bunkó is lehetek ha ez kell nektek. Felveszek egy v nyakú pólót, rózsafüzér nyakláncot stb. És akkor biztos hogy minden férfi egyforma lesz, és az is biztos, hogy a fent leírt jó tulajdonságokkal sem fogtok találkozni amire annyira vágytok állítólag. Nem akarok egy lányt se megbántani de kicsit ingerülten írtam meg, mert ez eddig az élet tapasztalatom. 19F

2013. okt. 3. 09:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
13%
A lányok, nők gondolkodásában értelmet ne keress, mert nincs!
2013. okt. 3. 09:47
 2/20 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám emberi jellemzőkkel leírni, hogy milyen az "igazi" férfi. Én csak annyit mondanék, hogy az igazi elfogad olyannak amilyen vagy, kölcsönösen, és nem az a bizonyos, belenyugvós elfogadás, hanem, tiszta szívből, sőt úgy szeret amilyen vagy, hibáiddal, erényeiddel együtt. És nem zavar benne semmi, az egész lényét szereted. S rájöttem, nagyon nem számít a külső, mert én a páromtól bazira megijedtem előszőr, de aztán... ez valahogy szerte foszlott maradtak az érzések. 22 L
2013. okt. 3. 10:02
 3/20 anonim ***** válasza:
De hogy ijedtél meg? Annyira csúnya volt, vagy annyira "rosszfiús"?
2013. okt. 3. 10:10
 4/20 anonim ***** válasza:
Megijedtél? Nem tudok arról, hogy lenne barátnőm, pedig volt aki ijesztőnek tartott. :D
2013. okt. 3. 10:10
 5/20 anonim ***** válasza:
Annyira nem bizalom gerjesztő, rosszarcú és rosszfiús. :) 22 L
2013. okt. 3. 10:16
 6/20 anonim ***** válasza:
De mi a kérdés? Ezzel a gyerekes kifakadással meg egyetlen nőt sem tudsz megbántani, max. megnevettetni...
2013. okt. 3. 10:18
 7/20 anonim ***** válasza:
Akkor jó, rám is mondták már, hogy félelmetes vagyok, akkor van még remény ezek szerint. :D
2013. okt. 3. 10:29
 8/20 anonim ***** válasza:

Én nem igazán szoktam agyalni ezen.

Most pont megismertem egy hasonló srácot, mint amilyenről panaszkodsz, de valamiért nagyon taszít az a gyerek, így nem is nagyon keresem a társaságát.

2013. okt. 3. 10:44
 9/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy te milyen lányokat látsz ilyenekkel, de valószínűnek tartom, hogy nem a normálisakat. Én az ilyen pasikat csak szolis, festett szőke cicababás lányokkal látod, ez neked a normális?

Tudod én szoktam látni normális párokat is... Akik normálisan felöltöznek, nem ribisen és a pasik részéről is jó esetben valami felvállalható cucc(nem pedig rózsaszín izompóló).

Valószínű hogy te a saját korosztályod alatt keresel lányt.. ott tényleg most az ilyen pasi a divat, de azért még ott is vannak normálisak, akiknek nem a csajos pasi jön be.

2013. okt. 3. 10:48
 10/20 anonim ***** válasza:

Újra általánosítás,éljen. Ha tudni akarod,mi normális lányok meg úgy vesszük észre,hogy a ribikre mentek.

18/L

2013. okt. 3. 11:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!