A lányok gondolkodásának megfejtése érdekében született kérdés. Most az ő válaszaikra lennék kíváncsi?
Felmerül a kérdés bennetek, hogy ki számotokra az igazi férfi? Ilyenkor a túlnyomó többség azt felelné: őszinte, kedves, vicces, legyen érzelmes, inteligens stb...
Azonban a valóságban mégsem történik így, mert végig kell nézned hogy a kiszemelt éppen egy nagy dumás adonisszal lép le. Persze az elején azt hiszed, hogy tetszel a lányak átlagos külsővel és az előbb leírt tulajdonságoddal, mert küldözgetitek a jeleket, amiről foggalmunk sincs hogy mit takar.
Én is megtudom játszani a nagy dumást lehetek olyan sötét mint egy koporsó legmélyebb pontja egy borús nyári estén,félre értés ne essék. akár még bunkó is lehetek ha ez kell nektek. Felveszek egy v nyakú pólót, rózsafüzér nyakláncot stb. És akkor biztos hogy minden férfi egyforma lesz, és az is biztos, hogy a fent leírt jó tulajdonságokkal sem fogtok találkozni amire annyira vágytok állítólag. Nem akarok egy lányt se megbántani de kicsit ingerülten írtam meg, mert ez eddig az élet tapasztalatom. 19F
Nem akartam általánosítani de utaltam is rá. Az utolsó válaszoló pedig megértette mit akartam kérdezni.
kösz, nem is gondoltam hogy ennyire egyszerű
Azért azt ismerd el, hogy sok nő ugyanúgy a tahó pasikkal lép le...
Egyébként meg aki olyan nővel van, az jobb hogy nem veled van, ha jót akarsz magadnak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!