Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok gondolkodásának...

A lányok gondolkodásának megfejtése érdekében született kérdés. Most az ő válaszaikra lennék kíváncsi?

Figyelt kérdés

Felmerül a kérdés bennetek, hogy ki számotokra az igazi férfi? Ilyenkor a túlnyomó többség azt felelné: őszinte, kedves, vicces, legyen érzelmes, inteligens stb...

Azonban a valóságban mégsem történik így, mert végig kell nézned hogy a kiszemelt éppen egy nagy dumás adonisszal lép le. Persze az elején azt hiszed, hogy tetszel a lányak átlagos külsővel és az előbb leírt tulajdonságoddal, mert küldözgetitek a jeleket, amiről foggalmunk sincs hogy mit takar.

Én is megtudom játszani a nagy dumást lehetek olyan sötét mint egy koporsó legmélyebb pontja egy borús nyári estén,félre értés ne essék. akár még bunkó is lehetek ha ez kell nektek. Felveszek egy v nyakú pólót, rózsafüzér nyakláncot stb. És akkor biztos hogy minden férfi egyforma lesz, és az is biztos, hogy a fent leírt jó tulajdonságokkal sem fogtok találkozni amire annyira vágytok állítólag. Nem akarok egy lányt se megbántani de kicsit ingerülten írtam meg, mert ez eddig az élet tapasztalatom. 19F

2013. okt. 3. 09:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ezzel már foglalkozott a discovery is és megállapitották hogy a nök mindent akarnak. most hogy megválaszoltam remélem leálltok ezekkel a kérdésekkel
2013. okt. 3. 12:35
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem akartam általánosítani de utaltam is rá. Az utolsó válaszoló pedig megértette mit akartam kérdezni.

kösz, nem is gondoltam hogy ennyire egyszerű

2013. okt. 3. 12:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Na ja, van néhány normális lány, akinek végig kell néznie ahogy leléptek a plázababákkal, pedig ti állítólag a "normális", nem r---anc, okos, értelmes, ízléses lányokra vágytok. HAHAHA! :D Na ezt te mivel magyarázod? :D
2013. okt. 3. 13:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Nyertél, aszthiszem igazad van :D.
2013. okt. 3. 13:11
 15/20 anonim ***** válasza:
13-as nem lépek le rib.ncokkal... :D Csak nem igazán találtam eddig normális nőt, vagy ha igen foglalt...
2013. okt. 3. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
De a legtöbbőtök igenis lelép velük. Az orrom előtt. :D Tisztelet a kivételnek, mert akad azért az is. :)
2013. okt. 3. 14:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Azért azt ismerd el, hogy sok nő ugyanúgy a tahó pasikkal lép le...

Egyébként meg aki olyan nővel van, az jobb hogy nem veled van, ha jót akarsz magadnak.

2013. okt. 3. 15:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt jól megmondtad. :D Ez fog a fejemben járni örökké, ha r"""bancokkal lelépő szépfiúkat látok. Köszönöm Neked. :))
2013. okt. 3. 18:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát nézd, igazán nincs mit. :D Én se bánom, hogy az ilyen nők nem velem vannak... :D
2013. okt. 3. 18:43
 20/20 anonim válasza:
igen az a lány aki azt irta h "átlagolás" annak teljesen igaza van! tudom most azt hiszed h tényleg nincs már sehol egy normális lány..én lány vagyok és télleg csak ezeket a rib.ancokat látom magam körül!!teljesen megőrjítenek annyra szánalmasak és legszivesebben felrugnám az összeset..de hidd el mi is érzünk pont ugyanigy: hogy a fiúk meg ezekkel a kur.vákkal járnak csak, és a normálisakat észre sem veszik:(( hát igen ilyen világban élünk és meg kellene találnunk a normális embereket!! sok sikert:)
2013. okt. 3. 20:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!