Túl messze van, de szeretnék tenni valamit az ügy érdekében. Mit csináljak? (többi lent)
Ja szóval azért gyanús a srác mert pont téged akar és nem egy helyi csajt.
Magadnak generálod a problémát, aminek a srác issza majd meg a levét.
1. 1 honap levelezes utan "szeretlek"? - gyanus...
2. az orszag masik feleben van es teged akar? - gyanus...
gyanus, hogy csak hulyit, mert vevo vagy ra, neki meg noveli az onbizalmat, hogy magaba bolondithat egy naiv lanyt.
2-es vagyok.
kerdezo, csak a sajat nevemben beszelhetek, igy vedd figyelembe amit irok:
en nem vennem a faradtsagot arra, hogy az orszag masik vegeben levo lanyt fuzzem. 1 honap levelezes utan nem irnam neki, hogy szeretem, mert meg sosem talalkoztam vele eloben.
ha ilyeneket csinalnek (de nem teszem :) ), nem gondolnam komolyan. tavol van a lany, par emailbol baromira nem derul ki, hogy milyen szemelyiseg mert hiszen barmit leirhat. de pl eloben hogyan viselkedik? mi van, ha total mas, mint aminek beallitja magat?
rizikos, koltseges, maximum szorakoztatasra jo, de ennyi.
aztan ne legyen igazam es talald meg eleted parjat.
telefonon beszéltetek már?
vagy csak fb-n
"en nem vennem a faradtsagot arra, hogy az orszag masik vegeben levo lanyt fuzzem. 1 honap levelezes utan nem irnam neki, hogy szeretem, mert meg sosem talalkoztam vele eloben."
Nekem egy osztrák sráccal volt így kapcsolatom. Sajnos akkor nem volt elég önbizalmam ahhoz, hogy komolyan vegyem a szavait, és így bebuktam a dolgot. 3 hónap levelezés után tudtunk volna találkozni. És már azt szervezte, hogy összeköltözzünk, pedig még nem is találkoztunk.
Ma már nem bánom, hogy így alakult, különben nem ismertem volna meg a mostani páromat. De utána sokáig bántam, hogy nem hittem neki.
Ritkán megadatik az embereknek, hogy interneten keresztül, csak levelezés útján is megkedveljék, megszeressék egymást.
#8 csak fb-n
#9 remélem ő is komolyan gondolja és köszi a választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!