Mi a véleményetek rólam külső alapján?
Figyelt kérdés
Tudom nem vagyok tökéletes és a kép sem valami előnyös. De viszont kíváncsi lennék a ti véleményetekre a külsőmről. Mit gondoltok rólam külső alapján?
KÉP: [link]
2013. nov. 26. 21:37
31/36 anonim válasza:
Figyelj..ha ez nem kamu kerdes, akkor nagyon gyorsan kezdened kell valamit a hajaddal és a szemöldököddel, mert
igy egy normalis lany se all veled szoba.
Na, meg surgossen fel kell szedned par kg-ot.
Az arcod nem csúnya egyébként, csak ez a haj meg szemoldok a borzaszto.
Meg allj le, ezzel a tukorbe, telefonnal pozolassal, mert nagyon cikis.
17/L
32/36 anonim válasza:
Külső alapján cuki vagy, egy hajvágás rádférne, engem konkrétan a misfitsből emlékeztetsz a mókás gyerekre, ő volt a kedvenc karakterem. :-)
33/36 anonim válasza:
Fájna mosolyogni ? :)
Amúgy viszont teljesen rendben vagy.
35/36 anonim válasza:
Nekem szimpi vagy... humorosnak nézel ki és ez nagy előny, valamint a páwák soraiba sem álltálbe. Önbizalom! :)
36/36 anonim válasza:
Hát aranyapám... A hajaddal, meg a szemöldököddel csinálj valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!