Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A legtöbb lány miért csak...

A legtöbb lány miért csak külső alapján választanak?

Figyelt kérdés
15/f kulsoleg kb 10/7-8 vagyok,de belsoleg sztem 9-10,ezt csak hasonlitas miatt irtam,hogy kb tudjatok elkepzelni.koszi a valaszokat!Ekezetek miatt bocsi,telefonrol irok.

2013. nov. 18. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de a fiúk (tisztelet a kivételnek!) mindig azt mondják, hogy nem külső alapján választanak. De mindig a legszebb lányokkal járnak. Szóval a csúnyáknak maradnak a csúnyák.
2013. nov. 18. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb lánynak pedig a belső értékek számítanak, mint márvány berakású műszarfal, bőrülés...:D
2013. nov. 18. 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Most ezekből nagyon nem tudtalak elképzelni, bocsi, lehet, hogy bennem van a hiba. Ebben a korban a lányok is és fiúk is (tisztelet a kivételnek) felszínesek. Ne most akard megtalálni életed szerelmét.
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg a külső alapján választanak, akkor h h a 7-8 pontoddal nem jössz be nekik?! :DDD
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!.:D
2013. nov. 18. 15:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Hat latod.:D nem tudom vki azt mondja helyes vagyok vki hogy nem.:D

Kb 10/8-7-6 :DDDDDDD

2013. nov. 18. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem minden lánynál jelenti ugyan azt a 7-8 pont.

Nálam Joseph Morgan kap 8 pontot, mert nem tud felérni sehogy sem ahhoz a sráchoz aki nekem tetszik. És gyanítom hogy nem hasonlítasz Joseph Morgan-re :D (nem bántásnak szántam:))

15/L

2013. nov. 18. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Elég vicces, hogy izéled a nőket, hogy külső alapján választanak, miközben pont te vagy az, aki tárgyiasítod és külsőségek alapján pontozod magad.
2013. nov. 18. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Levan írva, de sz@rul...
2013. nov. 18. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!