Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Miért vagyok ilyen szerencsétlen ronda fiú?

Figyelt kérdés

Ronda vagyok és szerencsétlen. Nincsenek nagyon barátaim sem. Tatára járok iskolába több mint 1 hónapja és ott sem ismerek senkit de még engem sem ismernek. Most hétfőn jött egy új fiú és őt már mindenki ismeri.... Mindenki úgy hív hogy Lali de gondolom a frizurám miatt... Itt ahol lakunk itt sem ismer senki. Állandóan csak kigúnyolnak a lányok ma mikor mentem el a bicikliboltba a biciklikerekemet elvinni a szerelőhöz egy lány azt mondta előttem a barátnőjének hogy "Hogy néz már ki az a fiú" "Szánalmas" "Szerencsétlen" Pedig még csak rájuk sem néztem.... Teljesen kivagyok..

17/F

2013. nov. 9. 21:22
1 2
 1/15 anonim válasza:

nem vagy egyedül ezzel ( tudom nem érdekel ez téged és ettől ugyan olyan rossz marad neked , és nem lesz jobb érzés )

Engem pl . le se x*rnak kb. teljesen mintha levegő volnék.... :@

2013. nov. 9. 21:24
 2/15 anonim válasza:
2%
Ez van ha szerencsétlen vagy.. Bár én nem ismerem az érzést, mert okos vagyok és népszerű :O
2013. nov. 9. 21:28
 3/15 anonim ***** válasza:

Jól van már ronda vagyok! Hagyd őket. En is ilyesmi voltam régen, engem is szivattak sokat, de én inkább sötét voltam, magamba voltam fordulva. Mostanra ebből az lett, hogy már nem feszengek és nem erdekel ha épp kinevetnek. Már nem fordulok magamba és szerintem a kisugarzasomon jelenhet meg vagy nem tom...

Neked azt tanácsolom, hogy legyél türelmes. Barátokat nem tudsz minden sarkon össze szedni az idő azok ugyis kiszelektalja, tudod.

2013. nov. 9. 21:31
 4/15 anonim ***** válasza:

fúúúúú....ezek a mai ribik. ennyi!!!!!

mit tudsz tenni?

nem figyelsz rájuk és leszarod őket, én mondom neked, hogy ne foglalkozz velük, mert hülyék....ribik meg feltűnősködő páwák...

2013. nov. 9. 21:33
 5/15 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok mint te (voltam), tényleg meg kell tanulni leszarni őket. bele fogsz jönni te is. aztán egy idő után azt fogod észrevenni, hogy nem is basztatnak, és majd barátokat is fogsz szerezni, csak légy nyitott.

(egyébként a 2. válaszolót nehezemre esik nem leaanyázni...)

2013. nov. 9. 21:40
 6/15 anonim válasza:
Tudom, hogy nem vigasztal, de ismerős a helyzet. Egészen tavalyig engem is folyamatosan szivattak a suliban, volt az osztályban összesen egy jó barátnőm, de bekerült a menők közé, és amióta mindenki nyalja a seggét azóta bár kevesebbet cikiznek, inkább semmibe vesznek, atneznek rajtam, le se szarnak....többek között a volt "barátnőm" is. Újabban már tudomást sem veszek róluk,ert én minek probalkozzak ha úgyse érek el vele smmit..na ezután a monolog után csak annyit üzennék h ne is törődj velük, szánalmas senkihazi, csak a kulsore adó emberek lehetnek. És fel a fejjel, csak egy kis önbizalom (bár ezt pont én mondom) és máris nem látod magad olyan csunyanak, neked is vannak ertekeid...ha meg nem találsz barátokat, ne bánd, mert az ilyen kétszínű alakok nem érdemlik meg a barátságodat :)) 18/L voltam
2013. nov. 9. 21:43
 7/15 anonim válasza:
Figyi, szerintem szedd össze magad, csak magaddal tudod ezt megbeszélni:képes vagy összekapni magad, és bebizonyítani, hogy több vagy te ennél.És: NEM VAGY BALEK;)) sokan bíznak benned!
2013. nov. 9. 21:51
 8/15 DB01 válasza:

Sziia !!

Nekem van egy fiú legjobb barátom ,aki nem túl szép ,de egy ídő után belezúgtam a személyisége miatt... Neked sem kell bánkódni , lesz ez még jobb is. !!! Nem a hülye p*csákkal kell foglalkozni !! <3

14/L

2013. nov. 10. 19:07
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
A nő verve jó, ezt kell tenni velük. Sajnos én nem merem megtenni, túlságosan tisztelem és szeretem őket. Pedig amennyi kosarat kaptam már tőlük, akkor vonyítanék a fájdalomtól és levezetném rajtuk a sok felgyülemlett feszültséget.
2013. nov. 17. 22:11
 10/15 anonim ***** válasza:
örülj, hogy legalább kommunikálni tudsz.. nem úgy mint én.. külföldön.. chhh
2013. nov. 20. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!