Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok szerencsétlen a...

Miért vagyok szerencsétlen a lányok terén?

Figyelt kérdés

17 évesen, még egy komoly kapcsolatom sem volt. Elhiszem, hogy mivel nem vagyok egy modell, és nem vagyok páva sem, így nem lehetek a csajok kedvence.

De, hogy még egy normális lányt se találtam, akivel lett volna valami szikraszerűség, ez számomra hihetelen...

Budapest mellett élek, és egy átlagos srác vagyok.

Nem várok semmi változást, eme üzenet közzététele után sem, de ha valaki úgy gondolja, írhatna egy üzenetet! :)

2013. nov. 2. 21:57
 1/5 ameoland ***** válasza:
azért,mert kiraktál ide egy indirekt ismerkedős kérdést,remélem nem nyugtatod magad,hogy 'mindent megtettem az ügy érdekében'. azért..ehhez picit több energiabefektetés kellene. De, ahogy magamon észrevettem.. igen, nagyon szeretnék egy olyan barátnőt, aki bensőleg illik hozzám..addig is viszont nem várok, hanem próbálok. Márpedig a lányok nyitottak minden érdeklődő, normális férfira.. amennyiben ő is normális. Nem éri meg az a kis kufirc a plázaribik végeláthatatlan nyöszörgéséért.
2013. nov. 2. 22:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem nyugtattam meg magam, próbálkozok folyamatosan. Csak jól esett kiadni magamból. A plázaribik, még arra se jók, hogy átverjenek...
2013. nov. 2. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
ha tényleg mindent megtettél.tééényleg mindent és átlagos külsejű vagy, akkor lehet,hogy nincs szerencséd vaaagy a személyiséget nem szimpatikus a lányoknak:/ de egyszer úgyis találsz majd valakit hidd el:)
2013. nov. 2. 22:09
 4/5 anonim válasza:
Én a srácok terén, de lehet,hogy ennek még nincs itt az ideje nálam, addig is beletörődöm,hogyha nem vagyok egy plázaribi, akkor nem nagyon kellek a mai, korpombeli srácoknak, de ezért semmiképp sem fogok változni!! Majd valaki úgy fogad el,amilyen vagyok, és kész! :) 16=/L
2013. nov. 2. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért van, mert pont olyan vagy, mint én :P
2013. nov. 2. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!