Miért vagyok ilyen szerencsétlen ronda fiú?
Figyelt kérdés
Ronda vagyok és szerencsétlen. Nincsenek nagyon barátaim sem. Tatára járok iskolába több mint 1 hónapja és ott sem ismerek senkit de még engem sem ismernek. Most hétfőn jött egy új fiú és őt már mindenki ismeri.... Mindenki úgy hív hogy Lali de gondolom a frizurám miatt... Itt ahol lakunk itt sem ismer senki. Állandóan csak kigúnyolnak a lányok ma mikor mentem el a bicikliboltba a biciklikerekemet elvinni a szerelőhöz egy lány azt mondta előttem a barátnőjének hogy "Hogy néz már ki az a fiú" "Szánalmas" "Szerencsétlen" Pedig még csak rájuk sem néztem.... Teljesen kivagyok..
17/F
2013. nov. 9. 21:22
11/15 anonim válasza:
Engem is sokat csúfoltak a lányok, például így, hogy megláttak és ezt mondták: fúj, mekkora orra van már, de ronda vagy, vagy csak úgy kinevettek... Nem rég olyan szép csajjal smároltam, hogy azóta sem tudom hogyan jött össze. csak annyit akartam mondani, hogy talán mégis vannak még olyan lányok, akiknek nem a külső a lényeg. Én elég humoros gyerek vagyok, úgy vettem észre azt szeretik a lányok.
13/15 anonim válasza:
A kérdést én írtam ki, de azóta még rosszabb lett..... Egy lány sem akar megismerni, mindig csak elutasítanak......... 19/F
14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. (Azóta sem változott semmi..) 20/F
15/15 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám. Szerintem megölöm magam, csak nem tudok rá könnyű módot. Nah mindegy, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!