Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez a fiúknál? 18/L

Miért van ez a fiúknál? 18/L

Figyelt kérdés
Van barátom ,engem nem érint ez a téma jelenleg,de megfigyeltem,hogy van egy csomó szebb,ápoltabb,magára adó lány ismerősöm,akiket a fiúk levegőnek nézik,míg az adott ismerősöm barátnői után pedig rohannak,mint maci a mézre.Hogy van ez ? ÉS miért? Vagy miért a kicsit csúnyácskább lányok vannak körül rajongva pasikkal ,akik meg szebbek le vannak kb sz*rva? Ezen mindig gondolkoztam,de nem találtam megoldást eddig

2013. nov. 18. 09:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
pedig nagyon egyszerű a dolog :)
2013. nov. 18. 09:52
 2/16 anonim ***** válasza:
?? ez nem így van. a 'csúnyácskább' lányok mifelénk le sincsenek sz*rva.
2013. nov. 18. 09:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Na ne kezdj nekem itt bűntudatot kelteni a normális férfiakban, azzal, hogy diszkriminálod burkoltan a jelenlétüket a kérdésnél. Abszolút megtennénk amit kéne, ha ezek a csinos lányok nem lennének egy öntelt, flegmatikus pi csák 99%-ban!
2013. nov. 18. 09:54
 4/16 anonim válasza:
100%
LEginkább azért lehet, mert ezek a fiúk nem tartják magukat elég jónak a szép lányokhoz. Arra gondolnak, hogy egy olyan lány biztos nem járna egy olyan fiúval, mint ők. Ezért inkább a saját szintjüknek megfelelő lánnyal próbálkoznak.
2013. nov. 18. 09:57
 5/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sok igazságot írtak le.Főleg az utolsó kettő.

Ezeknél a lányoknál tényleg veszélyes kezdeményezni majdhogynem felesleges.

Persze akadnak kivételek.Na de ki reménykedik abban,hogy az a csodás lány még is szóba állna vele..

2013. nov. 18. 10:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Főleg a 3. 4. válasz a leggyakoribb ok.
2013. nov. 18. 10:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem igaz,hogy mindegyik öntelt,pl egy közeli barátnőmnél is így van,és amúgy nagyon kedves csaj,sőt emiatt még önbizalom hiánya is van,hogy régóta nem talál senkit sem :/
2013. nov. 18. 10:03
 8/16 anonim ***** válasza:

Azért írtuk,hogy van kivétel.De ahogy te is általánosítasz így itt is néhányan megtették.Ügye milyen rossz a beskatulyázás?

Hogy néhány gyökér miatt a normális ember szenved?

2013. nov. 18. 10:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy kinek mi a szép, relatív dolog. Ha Te a sovány, izmos, agyon sminkelt lányokra gondolsz, akkor ők pl. nekem nem tetszenek.
2013. nov. 18. 10:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén: sokszor teljesen más egy fiú és egy lány megítélése egy lány külsejéről. Sokszor számomra teljesen átlagos vagy még az alatti lányoktól van elájulva sok lány, hogy milyen szép.
2013. nov. 18. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!