Miért van ez a fiúknál? 18/L
Figyelt kérdés
Van barátom ,engem nem érint ez a téma jelenleg,de megfigyeltem,hogy van egy csomó szebb,ápoltabb,magára adó lány ismerősöm,akiket a fiúk levegőnek nézik,míg az adott ismerősöm barátnői után pedig rohannak,mint maci a mézre.Hogy van ez ? ÉS miért? Vagy miért a kicsit csúnyácskább lányok vannak körül rajongva pasikkal ,akik meg szebbek le vannak kb sz*rva? Ezen mindig gondolkoztam,de nem találtam megoldást eddig2013. nov. 18. 09:50
1/16 anonim válasza:
pedig nagyon egyszerű a dolog :)
2/16 anonim válasza:
?? ez nem így van. a 'csúnyácskább' lányok mifelénk le sincsenek sz*rva.
3/16 anonim válasza:
Na ne kezdj nekem itt bűntudatot kelteni a normális férfiakban, azzal, hogy diszkriminálod burkoltan a jelenlétüket a kérdésnél. Abszolút megtennénk amit kéne, ha ezek a csinos lányok nem lennének egy öntelt, flegmatikus pi csák 99%-ban!
4/16 anonim válasza:
LEginkább azért lehet, mert ezek a fiúk nem tartják magukat elég jónak a szép lányokhoz. Arra gondolnak, hogy egy olyan lány biztos nem járna egy olyan fiúval, mint ők. Ezért inkább a saját szintjüknek megfelelő lánnyal próbálkoznak.
5/16 anonim válasza:
Nagyon sok igazságot írtak le.Főleg az utolsó kettő.
Ezeknél a lányoknál tényleg veszélyes kezdeményezni majdhogynem felesleges.
Persze akadnak kivételek.Na de ki reménykedik abban,hogy az a csodás lány még is szóba állna vele..
6/16 anonim válasza:
Főleg a 3. 4. válasz a leggyakoribb ok.
7/16 A kérdező kommentje:
Nem igaz,hogy mindegyik öntelt,pl egy közeli barátnőmnél is így van,és amúgy nagyon kedves csaj,sőt emiatt még önbizalom hiánya is van,hogy régóta nem talál senkit sem :/
2013. nov. 18. 10:03
8/16 anonim válasza:
Azért írtuk,hogy van kivétel.De ahogy te is általánosítasz így itt is néhányan megtették.Ügye milyen rossz a beskatulyázás?
Hogy néhány gyökér miatt a normális ember szenved?
9/16 anonim válasza:
Az, hogy kinek mi a szép, relatív dolog. Ha Te a sovány, izmos, agyon sminkelt lányokra gondolsz, akkor ők pl. nekem nem tetszenek.
10/16 anonim válasza:
Most őszintén: sokszor teljesen más egy fiú és egy lány megítélése egy lány külsejéről. Sokszor számomra teljesen átlagos vagy még az alatti lányoktól van elájulva sok lány, hogy milyen szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!