Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez a fiúknál? 18/L

Miért van ez a fiúknál? 18/L

Figyelt kérdés
Van barátom ,engem nem érint ez a téma jelenleg,de megfigyeltem,hogy van egy csomó szebb,ápoltabb,magára adó lány ismerősöm,akiket a fiúk levegőnek nézik,míg az adott ismerősöm barátnői után pedig rohannak,mint maci a mézre.Hogy van ez ? ÉS miért? Vagy miért a kicsit csúnyácskább lányok vannak körül rajongva pasikkal ,akik meg szebbek le vannak kb sz*rva? Ezen mindig gondolkoztam,de nem találtam megoldást eddig

2013. nov. 18. 09:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért, mert az olyan fiatal srácok, akiben a hormonok tombolnak (az ilyeneket érzik vagányabbnak a lányok) jobban preferálják a könnyed "barátkozási" szokásaikról ismert csajokat. (Egy barátnői kör tagjai azonos viselkedésmintákat szoktak követni.)

A bénább srácokat meg (sokszor nem is külsőre, csak fellépésben) a kulturáltabb barátnőid sem veszik észre, ami nem is csoda, mert ők csak lopva mernek rátok tekinteni is.

2013. nov. 18. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, 59%-al:

7-es, azaz kérdező: Igen persze, és ha mondjuk ráírnék itt (mert szólnál ugye jófejségből neki, hogy a kérdésednél vannak értelmes kommentelők), ha fel is jönne, kb válaszra sem máltatna. Ismerjük már ezeket a lányokat! :)

2013. nov. 18. 10:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy lány mindig tévesen tudja megmondani egy másik lányról hogy szép-e vagy csúnya. Attól nem lesz egy lány szép ha más ruhát vesz fel. Például a barátnőm szerint Danics Dóra jó csaj, de szerintem olyan bűnronda mint egy ogre.
2013. nov. 18. 10:35
 14/16 anonim ***** válasza:
3-as,4-es,5-ös és 11-es kommentbe benne van minden,amiért történnek ezek. :)
2013. nov. 18. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Talán az eltérö izlés????
2013. nov. 18. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:

10:35

+1

Lány barátnőtől megkérdezni azt hogy milyennek gondol, nos az = azzal, ha anyukádtól vagy nagymamától kérdezed meg hogy szép vagy e...

2013. nov. 18. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!