Lányok szerintetek is nagyon ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Soha nemvolt még barátnőm de szerintem nem is lesz. Hiába is próbálkozok a lányoknál állandóan soha semmi nemsikerül. :'( Tudnátok segíteni? és szerintetek is nagyon ronda vagyok? :(
2013. nov. 8. 17:15
2/23 anonim válasza:
Szerintem egyeltalán nem vagy ronda ;)
3/23 anonim válasza:
Nem ronda vagy te, hanem nyámnyila. Ezért nem volt csajod. És a csajoknak sem áll jól ez a fajta figyelemfelkeltés, nem hogy egy kisfiúnak;)
4/23 anonim válasza:
Én se vagyok egy szép datab még sincs a nőkkel bajom.:)
5/23 Zakathol válasza:
Nem vagy különösebben ronda, de az öltözködésed és a szemüveged katasztrófálisan stílustalan.
6/23 anonim válasza:
Hogy bambán bámulsz a telefonodra kapucniban a fürdőszobában, kicsit nevetséges, keress inkább valakit, aki lefényképez, nézz a kamerába, vigyorogjál, vedd azt le a fejedről és tádáá máris egy vállalható képet kapunk.
7/23 anonim válasza:
egy àtlagos tini fiù vagy. semmi baj a kulsoddel
8/23 anonim válasza:
Úgy nézel ki mint egy négyszemű kukás xDD
9/23 anonim válasza:
A szemüveg és az a kapucnis pulóver gáz... Változtass ezen, inkább zselézd be a hajad + kontaktlencse...
10/23 anonim válasza:
Dehogy vagy te ronda, olyan átlagos külsőd van. Szerintem egy jobb, másabb frizura csodákra lenne képes :) Bár nekem eleve nem szimpatikus, aki mindenhova kapucniban jár, olyan, mintha senkivel nem akarna kontaktusba kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!