Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok szerintetek is nagyon...

Lányok szerintetek is nagyon ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Soha nemvolt még barátnőm de szerintem nem is lesz. Hiába is próbálkozok a lányoknál állandóan soha semmi nemsikerül. :'( Tudnátok segíteni? és szerintetek is nagyon ronda vagyok? :(

[link]

2013. nov. 8. 17:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
43%
ja
2013. nov. 8. 17:17
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyeltalán nem vagy ronda ;)
2013. nov. 8. 17:17
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem ronda vagy te, hanem nyámnyila. Ezért nem volt csajod. És a csajoknak sem áll jól ez a fajta figyelemfelkeltés, nem hogy egy kisfiúnak;)
2013. nov. 8. 17:18
 4/23 anonim ***** válasza:
Én se vagyok egy szép datab még sincs a nőkkel bajom.:)
2013. nov. 8. 17:19
 5/23 Zakathol ***** válasza:
100%
Nem vagy különösebben ronda, de az öltözködésed és a szemüveged katasztrófálisan stílustalan.
2013. nov. 8. 17:20
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bambán bámulsz a telefonodra kapucniban a fürdőszobában, kicsit nevetséges, keress inkább valakit, aki lefényképez, nézz a kamerába, vigyorogjál, vedd azt le a fejedről és tádáá máris egy vállalható képet kapunk.
2013. nov. 8. 17:21
 7/23 anonim ***** válasza:
egy àtlagos tini fiù vagy. semmi baj a kulsoddel
2013. nov. 8. 17:24
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Úgy nézel ki mint egy négyszemű kukás xDD
2013. nov. 8. 17:35
 9/23 anonim ***** válasza:
A szemüveg és az a kapucnis pulóver gáz... Változtass ezen, inkább zselézd be a hajad + kontaktlencse...
2013. nov. 8. 17:35
 10/23 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy vagy te ronda, olyan átlagos külsőd van. Szerintem egy jobb, másabb frizura csodákra lenne képes :) Bár nekem eleve nem szimpatikus, aki mindenhova kapucniban jár, olyan, mintha senkivel nem akarna kontaktusba kerülni.
2013. nov. 8. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!