Lányok szerintetek is nagyon ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Soha nemvolt még barátnőm de szerintem nem is lesz. Hiába is próbálkozok a lányoknál állandóan soha semmi nemsikerül. :'( Tudnátok segíteni? és szerintetek is nagyon ronda vagyok? :(
2013. nov. 8. 17:15
11/23 anonim válasza:
haver...kicsit kipattinthatnád magad, járj le edzőteremebe...barátom is edzett és ő se olyan 120 kilós izomállat, hanem látszik az edzés rajta, pedig kb úgy nézett ki mint te ilyen kis vékony botsáska...de hidd el ha pici izmot szerzel magadnak akkor dögleni fognak utánad a csajok...;)
12/23 anonim válasza:
Meg egy kis vidámság, és új fotó.
14/23 anonim válasza:
nem érted?!!! még gyerek vagy, járj suliba, ismerkedj és aztán majd középsuliba jársz, akkor lesz bnőd! :) sok sikert
16/23 anonim válasza:
szerintem nem vagy ronda :) mindenki szep valamilyen modon:)amugy mar elottem mondtak amit en is mondani akarok:
1. ez nem a legelonyosebb foto rolad.bocs h igy mondom,de: ne bambulj,nem all jol.
2. tenyleg "gyurhatnal"egy kicsit,nem artana.
3. ami a legfontosabb: MOSOLYOGJ,es legy MAGABIZTOS !!
17/23 anonim válasza:
Ronda nem vagy csak kicsit gyíkos. Ha kezdessz valamit a hajaddal vagy ilyesmi a csajoknak be fogsz jönni. Stílusváltásra fel!
18/23 anonim válasza:
Ja igen és hogy legyen már valami alakod egy edzőterem nem ártana mert a magasságodhoz nem ártana egy kis izom.
19/23 anonim válasza:
sztem hordj másik szemüveget pl:
20/23 anonim válasza:
Pont ilyen hipstert? XD Minden 2. emberen ez van, és hülyén is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!