Mi a véleményetek rólam külső alapján?
Tudom nem vagyok tökéletes és a kép sem valami előnyös. De viszont kíváncsi lennék a ti véleményetekre a külsőmről. Mit gondoltok rólam külső alapján?
KÉP: [link]
Ne legyetek már ilyen bunkók, idióták! A kérdező tanácsot kért valószínűleg...
Kérdező! Igyekszem finoman fogalmazni. Ebből a képből látszik, hogy ne hordja boldog-boldogtalan ezt a nevetséges hajzatot, mint minden második pasi. Van egy volt osztálytársam, igaz ő már 21 éves, de neki is göndör a haja. Annyit csinált, hogy oldalt vágatta csak egy kicsit rövidebbre a haját, de fölül, középen pár centivel hosszabb, és a szakállát formára vágja. Azóta esküszöm nagyon jó pasi lett, pedig nem egy nádszál, de lefogyott. Mondjuk neked ezzel nincs bajod.
Az öccseinek is ugyanilyen göndör hajuk van, semmi különöset nem csinálnak vele, egyszerűen 3-4 centi hosszúra van nyírva.
Nem tudom, mennyi idős vagy, de amennyinek én látlak, azzal még fogsz izmosodni meg a vállad is szélesedik, természetes, hogy ebben a korban a fiúk megnyúlnak és vékonyak lesznek. A ruháidból csak a póló látszik, szerintem az ennyi idősen tökéletes.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!