Mi a véleményetek rólam külső alapján?
Tudom nem vagyok tökéletes és a kép sem valami előnyös. De viszont kíváncsi lennék a ti véleményetekre a külsőmről. Mit gondoltok rólam külső alapján?
KÉP: [link]
Jobbról odanyomtak neki egy palacsintasütővel......
Viccen kívül:
Igen, erről a dolgokról papolunk, hogy így semmi esélye sincs az embernek. Aztán meg jön a duma, hogy jaj, nem a külsőre mennek a nők, meg nem a pénzre....
21-es válaszoló:
Ha te írtad a privátot is, nagyon köszönöm még egyszer! : )
Hagyjátok már békén, kíváncsi lennék, hogy az itt jelenlévő emberek hogy néznek ki. Szerintem 99%-uk még szűz, élesbe még puncit sem láttak. Úgy hogy lelehet állni a mocskolódással. Fogadjunk, hogy akik ide írtak, és cikizték a kérdezőt, annak nagy része teszi fel nap mint nap a "csúnya fiú vagyok, és szűz is, nem találok barátnőt, minden nő k**rva, mit tegyek???" kérdéseket.
Inkább nézzetek tükörbe, gyökerek.
N
Te már jártál itt pár hete azzal, hogy mindenki piszkál, hogy hasonlítasz valamelyik éjjel-nappal bukarestes majomra.:D
Legalább vágasd már le a hajad bakker!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!