Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol van az a lány, aki nem...

Hol van az a lány, aki nem csak a páwáknak meg kigyúrt fiúknak ad esélyt az ismerkedésre, aki nem külső alapján válogat?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha megtalálod esetleg az ilyen lányokat, szólj nekem is, mert én se találok normális csajt! Mindenütt csak a "modell" csajok vannak, akik nyilván egy magamfajta átlag srácnak semmi esélyt se ad. :(
2013. jún. 10. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:

adnak*

elírtam az első válaszban...

2013. jún. 10. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:
sírni azt tudtok...
2013. jún. 10. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Meggyőződésem hogy rossz helyen keresgélsz. Az ilyen csajokat nem a bulikban kell keresni, őket a parkban vagy otthon találod meg!!!
2013. jún. 10. 21:06
 5/8 DeeJay Arnee válasza:
Engem is érdekel amúgy:D ~~ A parkban?O.O nem merek leszólítani senkit XD
2013. jún. 11. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
A parkban párok szoktak mászkálni, persze nem átlagos kinézetűek, hanem kifejezetten jól szituáltak ott is... Mily meglepő...
2013. jún. 11. 20:29
 7/8 anonim válasza:
Hát fiúkák elmondanám h a páwák nem rendesek ,a kigyúrt hapsik meg nem az eseteim. Persze a külső sem mindegy azért ,de ha rendes vagy akkor talán nem fontos. Nálam mondjuk fontos ha vicces mert én szeretek hülyülni :D
2013. dec. 1. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kigyurt pasik nem tetszenek mert úgy érzem magam mellettük mintha valami kövér disznó lennék(pedig nem vagyok 170cm/50kg volnék)meg csúnyának érzem magam... jó persze h jól néznek ki de... valahogy nem jönnek be... de valahogy akin van 4-5 kilo felesleg(a több se "gáz")az jobban tetszik...meg ne kérdezd miért mert fogalmama sincs miért, ja és a szőke haj mindent visz... ez se tudom miért van...
2013. dec. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!